Festival Mezi ploty se po roce
vrací ve velkém stylu. Přijďte!

Festival Mezi ploty se po roce
vrací ve velkém stylu. Přijďte!

30. 9. 2014

Oblíbený festival Mezi ploty se po roční pauze vrací. A to ve zcela novém kabátu! Jedna osobnost vedle druhé, DMS na pomoc duševně nemocným, areál Psychiatrické nemocnice Bohnice a letos nově spolupráce s Českou televizí. Zřejmě nejsilnější ročník festivalu Mezi ploty je před námi. Uskuteční se už 4. a 5. října a těšit se můžete na Tomáše Kluse, ale i Celeste Buckingham, Ewu Farnu, Lenny, Michala Malátného, Dana Bártu nebo Tři sestry a řadu další.

Festival Mezi ploty má letos skutečně hvězdné složení vystupujících umělců. Zřejmě největším lákadlem je písničkář Tomáš Klus, který i přes svůj nabitý program našel čas, aby se mohl zúčastnit. Připomeňme, že Tomáš se dlouhodobě těší velké fanouškovské oblibě a je znám i svou snahou pomáhat potřebným. Účast na festivalu Mezi ploty tak pro něj byla jasná prakticky od začátku. Zvlášť v tomto případě, kdy se festival snaží otevírat téma psychiky a problémů jako je stres, tíseň nebo syndrom vyhoření, které v dnešní době řeší téměř každý.

Klus na posledním letošním festivalu

Všichni fanoušci a především milovníci festivalů a jejich unikátní atmosféry tak mají jedinečnou možnost vidět Tomáše Kluse po delší době v Praze a hlavně si s ním užít si jeho festivalový program, během kterého zahraje jak oblíbené a žádané hity stejně jako novinky. Jedná se o poslední letošní festival, na kterém bude Klus vystupovat. Během října pak následně odehraje koncerty ještě v Havlíčkově Brodu, Chrudimi, Brně, Liberci nebo Mostě. 

Za zmínku však stojí i účast Michala Horáčka, jehož český kalendář se stal nejprodávanějším albem nebo Celeste Buckingham, která boduje i v zahraničních hitparádách a její videoklipy na Youtube pokořují hranici 1 miliónů zhlédnutí.

V sobotu a neděli 4. a 5. října tak bude v areálu bohnické nemocnice skutečně nabito. Přijďte se rozloučit s festivalovou sezónou, užít si vystoupení našich předních osobností a hlavně přispět na dobrou věc. Výtěžek poputuje na Nadaci Bona, konkrétně na vybudování počítačového pracoviště po duševně hendikepované.

Pozvánka Tomáše Kluse:

 

Cílem festivalu je kromě skvělého hudebního programu plného hvězd nabídnout i tématiku aktuálních psychických potíží a zátěží, které je třeba rozpoznat a řešit už v jejich počátcích. A právě vystupující osobnosti, které budou na Mezi ploty přítomny si kladou za cíl poukázat na fakt, že tyto problémy se nevyhýbají ani celebritám a není třeba se za ně stydět a bát se o nich mluvit. Právě problém řešený v začátku vede ke zdárnému řešení a nemusí narůst až do závažnější psychiatrické diagnostiky.

festival kultura
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.