Naše Lady Sympatie?
Paní Lidmila Nejedlá!

Naše Lady Sympatie?
Paní Lidmila Nejedlá!

8. 9. 2014

To tedy byla fuška, přátelé! Lidmila Nejedlá, Alena Tollarová, Jana  Mesarčová, Marie Magdalena Klosová, Jitka Caklová, Dagmar Pravečková a Blanka Vykydalová. Těchto sedm statečných žen vybrala redakce magazínu i60 do finále soutěže o titul Lady Sympatie. Celý týden pak dámy získávaly hlasy od svých příznivců, čtenáři mohli denně sledovat, jak se sympatie přelévají ze strany na stranu. Úderem poledne bylo rozhodnuto. Nejvíce příznivců a titul Lady Sympatie získala paní Lidmila Nejedlá za silný příspěvek Život vdovy je boj s mořem starostí. Gratulujeme!

Ano, řada z vás si možná říká, v čem vlastně ta soutěž spočívala, podle jakých kritérií jsme ženy hodnotili, kdo hlasy posílal anebo že nelze ženy poměřovat na základě toho, co napíší. My se však nechceme srovnávat se soutěžemi Miss, tady se nehraje o statisícové šeky, byty či auta. Naším cílem bylo ještě více upozornit na náš projekt i60 Senior Fashion, který je stále otevřen všem ženám a ukázat, že věk nad padesát let vůbec nic neznamená. Pro nás jsou vítězkami všechny ženy, které se do projektu přihlásily a všechny dámy, jež se nebály jít do soutěže Lady Sympatie, otevřít své srdce ostatním čtenářům, pootevřít svou duši (a často i svou 13. komnatu), ukázat své charisma. A to se podařilo všem soutěžícím ženám. Milé dámy, tleskáme Vám! 

S vítězkou, paní Lidmilou Nejedlou, která od naší redakce získává pobyt v konopných lázních v jihočeských Volarech, připravíme rozhovor, na němž se můžete podílet i vy. Otázky na paní Lidmilu můžete pokládat k tomuto článku v rámci diskusí, anebo otázky posílejte na naši adresu i60@i60.cz.

Projekt i60 Senior Fashion touto soutěží nekončí. Naopak. Již brzy budeme naše zralé modelky informovat o zbrusu nových módních přehlídkách, jejichž koncepci s partnery připravujeme. Věříme, že se chystané akce budou líbit. 

Nová fotosoutěž

Nádherné fotografie, které posíláte v rámci sekce FOTO dne, nás přesvědčují, že musíme po čase opět dát prostor čtenářům, jejichž koníčkem je fotografování. Už příští neděli vyhlásíme zcela novou fotosoutěž, v novém formátu a s novými pravidly. Dnes jen prozradíme, že tentokrát si bude moci každý soutěžící vybrat své vlastní téma. Více se dozvíte příští neděli. Pan Horáček se před týdnem skromně a dobrovolně vzdal první ceny - luxusního grilu, takže je stále připravena pro všechny.

Soutěže o vstupenky

V minulém týdnu jsme rozdali vstupenky na koncert v pražském Rudolfinu, v pátek jsme vylosovali 25 soutěžících, kteří se podívají na natáčení pořadu TV Barrandov "Vše nejlepší". Do Divadla U Hasičů se nejen na Mariána Labudu podívají tito čtenáři: Barbora Klejchová, Josef Novák, Jiřina Valentová, Hana Lancová, Ivana Doušová, Blanka Kilianová, Iva Danková, Blanka Vykydalová, Alena Tolarová, Jana Štěpničková, Zdeněk Kápička, Miroslava Jachimová, Alena Tolarová, Martina Vaňková, Zuzana Pivcová, Amalia Poláková, Petra Macků, Magdalena Klusáková, Miroslava Brhlová, Stanislav Brhel, Marie Danihelová, Marie Seitlová, Miluše Převrátilová, Miroslav Poláček a Karel Pokorný. Pokud na tomto místě vidíte své jméno, přejděte zde, abyste se dozvěděli, kde budou vstupenky k dispozici.

Dále můžete soutěžit o řadu krémů Anew Reversalist od AVONu – zde. Anebo o výukové DVD Scotta Kelbyho od společnosti Albatros Media a.s., nakladatelství COMPUTER PRESS – zde.

Nově soutěžte o detektivku Andělíčkářka švédské autorky Camilly Läckberg od společnosti Albatros Media a.s., nakladatelství Motto - více zde.

Videosoutěž o tablet a ta houbařská

Jak už jsme informovali, na žádost řady čtenářů, kteří nám do redakce píší, jsme se rozhodli posunout termíny uzávěrek videosoutěže a soutěže o nejlepší houbový recept. Důvodem je to, že houbařská sezona právě vrcholí, proto soutěž poběží až do 30. září 2014. V neděli 5. října redakce vybere šest nejlepších receptů s tím, že o vítězi rozhodnou sami finalisté.

Posouváme také termín videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý", aby všichni čtenáři magazínu i60 měli dostatek času na zpracování videa, které může být natočeno na kameře, digitálním fotoaparátu, ale i na mobilním telefonu. Své soutěžní příspěvky na toto téma můžete posílat až do 31. října 2014. V neděli 2. listopadu pak vyhlásíme vítěze soutěže, který od redakce získá kvalitní tablet Lenovo!

Kvíz a tenisová tipovačka

Již za několik hodin budou známí všichni vítězové tenisového US Open. Skončí tedy i naše dvoutýdenní tipovačka na výsledky tohoto grandslamového turnaje. V průběhu zítřka tedy bude znám vítěz tipovací soutěže. Už dnes víme vítěze vědomostního kvízu, tento týden jsme z úspěšných soutěžících vylosovali paní Janu Slavíkovou.

Čtěte, piště, soutěžte. Tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz Modelky soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%