Vstupenky na natáčení pořadu
"Vše nejlepší" od nás získávají...

Vstupenky na natáčení pořadu
"Vše nejlepší" od nás získávají...

5. 9. 2014

Dnes jsme vylosovali čtenáře, soutěžící o vstupenky na natáčení pořadu TV Barrandov "Vše nejlepší," které se bude konat v pondělí v Divadle U Hasičů. Z několika desítek soutěžících jsme vylosovali tyto čtenáře:

Barbora Klejchová, Josef Novák, Jiřina Valentová, Hana Lancová, Ivana Doušová, Blanka Kilianová, Iva Danková, Blanka Vykydalová, Alena Tolarová, Jana Štěpničková, Zdeněk Kápička, Miroslava Jachimová, Alena Tolarová, Martina Vaňková, Zuzana Pivcová, Amalia Poláková, Petra Macků, Magdalena Klusáková, Miroslava Brhlová, Stanislav Brhel, Marie Danihelová, Marie Seitlová, Miluše Převrátilová, Miroslav Poláček a Karel Pokorný.

Každý z vylosovaných čtenářů si bude moci vyzvednout dvě vstupenky, a to přímo před představením v pokladně Divadla U Hasičů v ulici Římská, Praha 2. Na pokladně stačí uvést heslo "Magazín i60".

Přejeme všem vylosovaným čtenářům krásný zážitek při představení, které v pondělí 8. září od 18. 00 hod. uvádí Aleš Cibulka a jehož hlavním hostem je slovenský herec Marián Labuda.

divadlo
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.