Na hory pohodlně
autem i s pejskem

Na hory pohodlně
autem i s pejskem

30. 5. 2012

Nedávno jsem vám chtěla představit www.hotelreale.it v Lurisii u Cunea v Itálii. Zapomněla jsem napsat, pro někoho dost důležitou informaci,že jako jeden z mála hotelů vás ubytují i s pejskem nebo kočičkou.

Ale dnes vám povím o dalším krásném místě. Když si na svém počítači zadate do vyhledávače heslo MONDOLE, ukáže se vám hned několik míst z Prato Nevoso  - to je v překladu něco jako Sněžné pole. Vše pro milovníky hor. Skvělé lyžování v zimě, nádherné procházky v létě. Já osobně jsem lenivý revmatik, takže namáhavé procházky nejsou už pro mne, ale máme auto a nahoru se dá vyjet. Hurááá!!! A pak už se jen kochám přirodními scenériemi... a rochním si a nabírám do plic kyslík potulováním po hřebenech.

Občas nakouknu do některého občerstvení. Všude po těch kopcích jsou rozeseté horské chaty. Až se dost pokocháte na Prato Nevoso, podobné radosti najdete i na Limone Piemonte, které je také "za humny", ale na druhou stranu od vás. Přijdou si tu na své i zdatní blázni na horských kolech, ale na to já už nemám a jen jim zavidím tu fyzičku.

Uvažujete o tom přijet se sem podívat? Není nic snadnějšího. Nepotřebujete cestovku. Pobyt si můžete objednat i přes internet a pak už jen sednout do auta a vyrazit si na vandr. Je fajn přibrat přátele a radosti i strasti cestovani sdílet s někym. Že neznáte jazyk? Nevadí, s tím vám mohu pomoci.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.