Naše modelky pózovaly
týdeníku Blesk pro ženy!

Naše modelky pózovaly
týdeníku Blesk pro ženy!

26. 8. 2014

Tři módní přehlídky, vystoupení v televizích a rádiích, články a videa na internetovách portálech (idnes, iPrima apod.) či reportáž v Magazínu Dnes. Tam všude již byly k vidění naše modelky, které se přihlásily do projektu i60 Senior Fashion. A nyní se na ně můžete podívat také v reportáži týdeníku Blesk pro ženy, který právě vyšel.

Naďa Válková, Dagmar Bartušková, Marie Magdalena Dufková a Elen Zajíčková si focení pro magazín Blesk pro ženy pořádně užívaly. Jako vždy se o výběr modelů postarala patronka projektu, módní stylistka a poradkyně Táňa Havlíčková, která tentokrát vybírala v butiku Magic Helena, make up měla na starosti Eva Velechovská. Po výběrů modelů, stylingu a úpravě účesů se dámy vydaly za doprovodu fotografa Daniela Zahrádky do kavárny Avion Street Café v Praze Holešovicích, která poskytla prostory na focení.

A co o sobě dámy prozradily na téma móda?

Naďa Válková (56), střihačka scénických kostýmů v Národním dvadle Moravskoslezském: "Jsem sice konzerva, ale jednou z davu být nechci".

Dagmar Bartušková (60), ekonomka, dnes v důchodu: "Módu sleduju, ale ´trend´ je pro mě jen to, co mi padne do oka".

Marie Magdalena Dufková (59), jaderná fyzička a PR specialistka: "Ženě, která se nesebevědomě krčí, nepomohou ani ty nejkrásnější šaty".

Elen Zajíčková (63), letuška, dnes v důchodu: "Nejradši mám klasickou eleganci, ale vždy jí musím dodat nějaký nápad".

Celou čtyřstránkovou reportáž o našich modelkách a navíc rozhovor se stylistkou Táňou Havlíčkovou najdete v nejnovějším vydání Blesku pro ženy, který na vás čeká v prodejnách novin a časopisů.

Na stránkách internetového Blesku pro ženy můžete shlédnout i videoreportáž.

Hledáme další modelky i partnery akcí

Projekt i60 Senior Fashion aneb "Hledáme zralé modelky" stále probíhá. Ženy nad padesát let se mohou hlásit do projektu, o němž se můžete více dozvědět zde. Co je čeká? Například v současné době mohou všechny přihlášené modelky soutěžit o titul Lady Sympatie (více o soutěži najdete zde), na podzimní měsíce připravujeme módní přehlídky v mimopražských městech, například první přehlídku by měl vidět Liberec, chystáme spolupráci se Střední průmyslovou školou oděvní ve Vizovicích a také několik překvapení.

Do redakce nám přicházejí dotazy, podle jakých kritérií přihlášené modelky na jednotlivé akce vybíráme. Je to různé, někdy si ženy podle fotografií vybírají přímo partneři akcí, někdy doporučuje modelky redakce podle toho, co nám o sobě ženy sdělí. Proto doporučujeme, aby se zájemkyně více představily v naší rubrice Modelky. Kromě toho, odkud ženy jsou a jak vypadají, se rádi dozvíme i to, jaké ženy vlastně jsou, jaké mají zájmy...  Vždyť tahle země není jenom pro mladý!

 

Fandíte našim modelkám? Podnikáte v oblasti módy, anebo máte zájem o uspořádání módní přehlídky ve vašem městě či seniorském klubu? Pište nám své dotazy či nápady na adresu i60@i60.cz
móda Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.