Čeští atleti bojují na ME.
Tipněte si, jak dopadnou!

Čeští atleti bojují na ME.
Tipněte si, jak dopadnou!

12. 8. 2014

Po velké fotbalové tipovací soutěži, kdy se naši čtenáři snažili uhodnout výsledky zápasů Mistrovství světa ve fotbale, jsme se rozhodli dát sportovním fandům další šanci. Připravili jsme celkem 11 tipovacích příležitostí, které se týkají výsledků českých atletů na dnes zahájeném Mistrovství Evropy v atletice.

Zkuste si tipnout, jak dopadnou oštěpaři Barbora Špotáková a Jan Veselý, pro jaké místo si zaběhne překážkářka Denisa Rosolová či na jaký stupínek vyskočí výškař Bába.

Již dnes naskočilo do jednotlivých soutěží celkem 21 českých sportovců. Za sebou má úspěšnou kvalifikaci největší favoritka na medaili, oštěpařka Barbora Špotáková. Stejně jako ona postoupili do finálových bojů také tyčkařka Jiřina Svobodová a koulař Jan Marcell. Desetiboj již rozběhli tři čeští borci Helcelet, Sýkora, Lukáš.

Jak soutěžit v tipovačce?

Předně se musíte přihlásit (zaregistrovat). Poté si v sekci Zábava otevřete rubriku Tipovačka, kde najdete jednotlivé tipy. Odpovídejte vždy jedním číslem (bez teček, čárek), např. takto:

Na kterém místě skončí oštěpařka Barbora Špotáková? 1
Kolik zlatých medailí získají na ME Češi? 4

A pozor - své tipy vkládejte nejpozději dnes do 20 hodin. Jednotlivé sporty mají kvalifikace, kde se může ukázat forma sportovců. Aby nebyly výsledky ovlivněny, většina tipů končí právě zítra v poledne, včetně tipů na počet medailí.

O co se soutěží?

Pět nejlepších tipujících, tedy těch, kteří budou mít na konci ME největší počet bodů, získá od redakce i60 pěkné knižní ceny a DVD. Pořadí tipujících bude známo v neděli v podvečer, kdy končí poslední sportovní discipliny. Každý den po uzavření jednotlivých sportovních klání můžete v rubrice Tipovačka sledovat průběžné pořadí soutěžících. Tipovat můžete zde.

Přejeme úspěšné tipování a hlavně držíme palce českým atletkám a atletům!

sport
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.