Moje léto: Sama na přehradě

Moje léto: Sama na přehradě

24. 7. 2014

Už jste někdy zažili okamžik, že jste na krásném místě sami? Přestavte si zatažené šedivé těžké nebe, ohromná vodní plocha, teplota vody tak 24 stupňů, vzduch horký a dusný (snad bouřka na spadnutí), a vy se sami noříte do té nekonečné spousty vod a necháte své tělo hladit průzračnou vodou!To se stalo na Slezské hartě v úterý tento týden.

Že nevíte, kde to je? No přeci hned u sopky Roudný, nedaleko se tyčí vrcholky Jeseníků a vůkol samé lesy! Prostě POHÁDKA!!!

 

Pošete nám i vy příspěvky (tipy, cestopisy, příběhy) do soutěže Moje léto 2014, v nichž představíte „to svoje“ místečko včetně pamětihodností, výletů do okolí, slavných rodáků a dalších zajímavostí. Rozsah textů, jejichž počet není nijak omezen, je čistě na vás – podmínkou je pouze, aby byly autorské (originální) a byly opatřeny alespoň dvěma vlastními fotografiemi. Článek, který vložíte běžným způsobem, a to nejpozději 30.8. doprovoďte nadpisem Moje léto: plus titulkem. Během prázdnin je budeme postupně zveřejňovat. Poslední srpnový den vybere redakce nejlepší letní tip a odmění jej zahradním grilem od firmy Mountfield.
Moje léto 2014
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...