Soutěž Lady sympatie: 
maluji, fotím, rybařím...

Soutěž Lady sympatie:
maluji, fotím, rybařím...

10. 7. 2014

Ve svém zralém věku mám konečně více času na své oblíbené záliby - malování obrazů, fotografování a také rybaření. Jak jsem se k mým koníčkům vlastně dostala? Před několika lety mě mí přátelé fotografové přivedli na myšlenku vlastního fotografování, nejdřív na malý fotoaparát Panasonic, později jsem si pořídila Nikon D60. Fotografuji vše zajímavé, hlavně však přírodu a její kouzla.

Jsem členkou ČSF a skupiny Zemského svazu FISAIC ČD, skupiny fotografů, malířů a filmařů. Máme zde možnost pořádat různé výstavy a zúčastňovat se mezinárodních soutěží. Takže, jak vidíte, ještě maluji obrazy a také s kolegy tvoříme jednominutové hrané filmy, ke kterým vytvářím scénář, režii a také v nich hraji. V poslední době také chodím chytat ryby, od letošního roku jsem členkou ČRS (musela jsem dělat zkoušky!). Lovím nejraději na rybnících, většinou v malebných koutech Lužických hor, kde máme chalupu (vlastně další koníček), tam také nasávám přírodu, nacházím tam inspiraci pro své fotografie i obrazy.

Takže všechno souvisí se vším. Svůj volný čas se snažím využít na 100 %, teprve nyní, ve "zralém věku" se mohu trochu seberealizovat, dřív nebylo tolik času, neboť všechen pohltila rodina, děti, zaměstnání a neustálý "kolotoč". Teď už mám sice mládí v minulosti, ale užívám si jiné radosti - mé koníčky. Věřte, se středním věkem život nekončí! 

Pro ilustraci posílám několik svých fotografií, obrazů a brzy přidám jeden filmeček.

 

Přihlásila jste se do projektu i60 Senior Fashion? Zúčastněte se soutěže o titul Lady Sympatie. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Všechny dovednosti posoudí porota a společně se čtenáři vyberou ženu, která získá titul Miss Sympatie a s ním také wellness pobyt. Více informcí najdete zde.
Lady Sympatie Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...