Ukažte mlaďochům, co umíte.
Natočte video a vyhrajte tablet!

Ukažte mlaďochům, co umíte.
Natočte video a vyhrajte tablet!

7. 7. 2014

Tahle země není jenom pro mladý! Tento náš slogan, charakterizující magazín i60, čtenáři dobře znají. Ostatně, připravujeme jej pro vás už třetí rok. Za tu dobu jsme mnohé z vás poznali i osobně, například na setkání i60 Párty 2014 či na módních přehlídkách v rámci i60 Senior Fashion. Desítky čtenářů známe díky jejich povídkám, příběhům, komentářům či fotografiím, které spoluvytvářejí obsah tohoto magazínu. Děkujeme za to. Ale pozor, nyní přicházíme s další novinkou a tou je videosoutěž!

Ukažte mladým, co umíte!

Nejsme na odpis, jak se mnozí zástupci mladé generace domnívají. Máme znalosti a zkušenosti, které by mohli mlaďoši jenom pohledat. A máme také magazín i60, který bude vždy na naší straně a případnou přezíravost mladé generace vždycky peskovat. Jsme sebevědomí a máme co nabídnout.

Tak třeba jedna ze čtenářek se nám před časem svěřila, že hravě ujede ve svých pětašedesáti přes sto kilometů na kole. Známe pětasedmdesátiletého "mladíka", který třikrát týdně vyšlape na Lysou horu, nejvyšší vrchol Beskyd. Jedna téměř osmdesátiletá paní bravurně vystřihne zpaměti těžké klavírní skladby. Víme o paní ve věku přes šedesát, která si chce založit školu stepu a učit tancovat seniory. Takže ještě jednou: jsme přesvědčeni, že i vy máte co ukázat. Něco, nad čím spadne brada lidem o hodně let mladším. Natočte to!

Pravidla soutěže

Soutěže se může zúčastnit každý čtenář, který se zaregistruje na stránkách magazínu i60 (věková hranice pro registraci není omezena). Podmínkou soutěže je natočit video v celkové délce do tří minut, jehož obsah bude na téma "Tahle země není jenom pro mladý!" Jak soutěžící téma zpracuje, je na něm. Může být buď autorem videa (tedy kameramanem), anebo tím, kdo ve videu vystupuje (hraje). Podmínkou je, aby každý soutěžící poslal společně s odkazem na video i krátký popis, co video obsahuje, kdo a kdy jej natočil.

Postup pro posílání videí je zde

* natočte video na videokameru, digitální fotoaparát či mobilní telefon
* video upravte tak, aby jeho délka nepřesahovala 3 minuty
* video uložte na vybraný server, např. youtube (návod na vkládání videí na youtube najdete od zítřka zde - tento proklik bude aktivní až v pondělí)
* na adresu i60@i60.cz pošlete odkaz na video (adresu stránky, kde bude video uloženo) a přidejte krátký článek, popisující, kdo a kde video natočil a co zachycuje
* odkazy na video společně s popisky bude redakce postupně vydávat, a to v rubrice Film (sekce Zábava).

Složité to jenom vypadá. Věříme, že si jako vždy poradíte. Pokud ne sami, požádejte své děti či vnoučata, pro které je natáčení videí hračka. Pomoc rodiny, ale i známých je povolena! Redakce si vyhrazuje pouze právo nezařadit do soutěže videa s nevhodným, vulgárním či rasistickým obsahem. Autor videí souhlasí s tím, že redakce může využít video pro svou propagaci, tedy že poskytuje redakci souhlas k užití díla.

Výběr vítěze a cena

Odkaz na videa můžete posílat od dnešního dne, a to až do neděle 28. září 9.00 hodin. Redakce následně vybere deset finalistů, které zveřejní v neděli ve večerních hodinách. O vítězi rozhodnou pak rozhodnou spolu s redakcí čtenáři hlasováním formou diskuse u článku, a to do 1. října 13.00 hod. V případě rovnosti hlasů rozhodne o vítězi redakce. Vítěze vyhásíme 1. října ve večerních hodinách. Autor vítězného videa získá skvělý tablet Lenovo!  

Jak může soutěžní video vypadat? Třeba takto, mrkněte na pana Libánského, který v seniorském věku vůbec není seniorem:

 

 

Nezapomeňte na další soutěže

Léto na i60 je plné soutěží. Stále pokračuje tipovací soutěž Brazílie 2014, v níž můžete vyhrát digitální fotoaparát Fujifilm. Vyhrát může i ten, kdo se zapojí do tipování na poslední čtyři zápasy. Více informací najdete zde.

Pište i do soutěže "Moje léto 2014", stačí zaslat zážitek, příběh či tip na pěknou dovolenou a vyhrát můžete skvělý luxusní gril! Jak soutěžit se dozvíte zde.

Modelky, přihlášené do našeho projektu i60 Senior Fashion se mohou zúčastnit soutěže o titul Lady Sympatie. Holky, nestyďte se, a pojďte do toho. Jak hrát o pěkný wellness pobyt se můžete dozvědět zde. A stále samozřejmě pokračuje průběžný vědomostní kvíz, kde můžete každý týden získat knižní ceny.

Ceny získávají...

Uzavřena je jedna z produktových soutěží, a to ta o voucher na nákup módních plavek od společnosti TRIOLA. Ze soutěžících byla vylosována čtenářka Jana Šenbergerová. Knižní ceny za úspěšné tažení vědomostním kvízem v tomto týdnu získávají Radka Oravcová a Zdeněk Kaněra. Vítězům gratulujeme!

Všem čtenářům přejeme krásné soutěžní léto a myslete na to, že:

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Videosoutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%