Tónování a nejvyšší ochrana 
před slunečními paprsky v jednom!

Tónování a nejvyšší ochrana
před slunečními paprsky v jednom!

28. 6. 2014

Vaše pleť na sluníčku trpí! Vystavujete ji totiž slunečním paprskům od východu  do západu Slunce, a to i když je zataženo. Pokud se chcete vyhnout zarudlé pleti, předčasným vráskám, pigmentovým skvrnám, nebo spálení tak tvář nešiďte a dopřejte jí to, co si zaslouží, tedy kvalitní péči s vysokou ochranou. A pokud nemůžete být „nahoře“ bez, pak vyzkoušejte novinku Dermacol Tónovací a ochranný pleťový fluid SPF 50.

SUN Voděodolný tónovací ochranný fluid SPF 50 

Také se každý rok rozhodujete jakými produkty doplnit kosmetickou výbavu pro letní sezónu? Nechcete zanedbat ochranu před slunečními paprsky, ale zároveň se neobejdete bez překrytí nedokonalostí a tónování pleti? Novinkou z řady Dermacol SUN je Voděodolný tónovací ochranný fluid SPF 50 s vysokou a účinnou ochranou proti UVA a UVB záření. Vaši tvář ochrání před slunečními paprsky, spálením pokožky i před jejím předčasným stárnutím, a dodá jí sjednocenou barvu a pěstěný vzhled. Jeho lehká, jemně tónovaná textura sjednocuje barevný tón pleti a kryje nedokonalosti. Obsahuje panthenol, který kůži hydratuje a zvyšuje schopnost obnovy pokožky po slunečním popálení. Glycerin nejen zvláčňuje, zvlhčuje a vytváří na pokožce ochranný film, ale také podporuje pružnost pleti a její odolnost vůči škodlivým vlivům životního prostředí. Za protizánětlivými a antimikrobiálními vlastnostmi je bisabol, což je složka silice z heřmánku, která redukuje šupinatění a obnovuje pružnost pokožky.  Přípravek je vysoce voděodolný, dermatologicky testovaný a bez parabenů. Koupíte jej za 269 Kč/50 ml.

DOKONALÁ SLUNEČNÍ OCHRANA pro zdraví a krásu Vaší pokožky

Vybavte se sluneční kosmetikou SUN od značky Dermacol podle Vašeho fototypu a nezapomeňte, že opalovacími přípravky to nekončí, ale je třeba pečovat o pokožku i po opalování. Jen tak dodáte pokožce dostatek výživných látek a udržíte si krásně hnědou barvu co nejdéle. Sluneční kosmetika SUN obsahuje mléka s ochrannými faktory 6, 10, 15, 20 a 30. Na své si nepřijdou jen dospělí, ale také děti. Díky tomu, že je opalovací kosmetika voděodolná, uniknete UVA a UVB paprskům i ve vodě.

Sluneční kosmetika Dermacol SUN obsahuje řadu účinných látek – UVA a UVB filtry, vitamin E, beta-karoten, panthenol, hroznový a mandlový olej, olej z vlašských ořechů, glycerin a řadu dalších.

Součástí řady jsou i přípravky, které pečují o pokožku po opalování a postarají se o to, aby opálení vydrželo co nejdéle. Po vydatném slunění by měla být pokožka zbavena nečistot od písku, chlorované nebo slané vody. Sprchový gel po opalování od značky Dermacol s vůní čokolády a pomeranče zbaví pokožku nečistot a díky beta-karotenu a oleji z vlašských ořechů bude mít výrazný vliv na co nejdelší opálení. Po umytí pokožky sprchovým gelem dopřejte pokožce hydrataci balzámem, který ji bude regenerovat díky účinným látkám, jakými jsou beta-karoten, panthenol a mandlový olej. Po aplikaci ucítíte okamžitou úlevu a zklidnění. Pokožka bude vláčná a hebká. Pravidelnou péčí balzámem prodloužíte opálení a pokožka navíc získá mladistvý vzhled. Pokud dáváte přednost gelové konzistenci, regenerujte vaši pokožku chladivým gelem, který ji dokáže okamžitě zklidnit a osvěžit. Rychle se do pokožky vstřebá a nabídne jí stejný komfort jako balzám po opalování.

 

DERMACOL TIP do kabelky:

SUN Voděodolný pleťový krém na opalování s balzámem na rty SPF 30

Praktické balení pleťového krému a balzámu na rty v jednom můžete mít neustále při sobě a používat jej po celý rok. Chrání pleť před sluncem i mrazem a navíc je voděodolný – poradí si jak s vodou, kapkami deště, tak sněhovou plískanicí. Pleť hydratuje, regeneruje a vyživuje. Vysoký faktor SPF 30 zajistí dlouhodobou a kvalitní ochranu. Cena je 169 Kč/30 ml + 3,2 g

Věděli jste, že...

… UVA má konstatní intenzitu záření od rána až do večera, prochází mrakem i sklem?

… UVB má největší intenzitu mezi 11-16 hod?

… mraky propouštějí 2/3 UV záření, husté 1/3?

… v poledne a odpoledne, i když je slunce pod mrakem, je agresivita UVB vysoká. Pokud je oblačno chybí nám varovný signál - infračervené záření způsobující horko - a můžeme se spálit ?

… voda propouští 90 % UV záření (40 % proniká do hloubky 50 cm). Ve studenější vodě nám pak chybí vnímání tepelného varovného signálu?

… voda, především mořská, nabobtnává rohovou vrstvu kůže a ta je prostupnější pro průnik slunečního záření?

… na každých 300 m nadmořské výšky se zvyšuje intenzita slunečního záření o 4 %?

… sníh odráží 30-85 % slunečního záření, písek 5-25 %, mořská voda v pohybu 20 %?

Dermacol péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.