Velká tipovací soutěž:
Itálie nebo Uruguay?

Velká tipovací soutěž:
Itálie nebo Uruguay?

24. 6. 2014

Ať žije Neymar! Celá Brazílie včera skandovala jméno tohoto fenomenálního brazilského útočníka, který vstřelil ve včerejším zápase Kamerunu dva góly a posunul se do čela tabulky střelců šampionátu. Neymar nepotěšil jenom své fanoušky, ale i řadu soutěžících v naší Velké tipovací soutěži Brazílie 2014, kteří si díky správnému tipu na počet branek zlepšili své průběžné skóre.

Co nás čeká dnes?

Už od 18:00 čeká příznivce fotbalu (ale i sázení na i60) fotbalová lahůdka, zápas Itálie-Uruguay. Obě mužstva mají velké ambice, ovšem tabulka ve skupině hovoří jasně - kdo prohraje, na šampionátu končí. Naopak utkání Kostarika-Anglie bude spíše "přátelákem". Anglie už nemá šanci postoupit ze skupiny, a tak bude hrát jen "o čest". Kostaričané, jedno z největších překvapení, však jistě budou bojovat o to, aby postoupili ze skupiny z prvního místa.

Přehled dnešních tipovacích příležitostí (v závorce počet bodů za správný tip):

A) Jak skončí utkání Itálie-Uruguay (2)
B) Jak skončí utkání Kostarika-Anglie? (2)
C) Jak skončí utkání Japonsko-Kolumbie? (2)

D) Jak skončí utkání Řecko-Pobřeží slonoviny? (2)

Tipovat můžete začít hned, a to ZDE.

Těm, kteří s námi hrají od začátku, se omlouváme, že pro nové tipující musíme vždy zopakovat pravidla. Připomínáme, že každý den v průběhu celého mistrovství světa ve fotbale najdete na naší úvodní stránce článek a v něm vždy několik příležitosti k tipovaní - výsledků zápasů, jednotlivých poločasů či počtu gólů. Za každý správný tip získá tipující čtenář předem avizované body, které budeme zapisovat do přehledné tabulky. Denně tak budou moci čtenáři vidět, jak si kdo v soutěži stojí, tedy průběžné pořadí soutěžících.

Ale pozor, i ti, co do naší tipovačky naskočí později, mají šanci na úspěch. Máme totiž bonusové otázky za více bodů, takže mohou dohnat (i předehnat) ty, kteří soutěží od prvního utkání. Je to fair, protože tato šance samozřejmě platí i pro "štamgasty", jež se naopak mohou nováčkům výrazně vzdálit.

Pravidla soutěže a ceny

Soutěžit mohou jen registrovaní (přihlášení) čtenáři magazínu i60. Každý čtenář může soutěžit jen za sebe, tedy na jedno přihlášené jméno, na konci soutěže budou kontrolovány I.P. adresy soutěžících. V tabulce s průběžným pořadím se proto budou objevovat přihlašovací jména podle registrací (tedy ne jména a příjmení soutěžících). Od posledních zápasů tipuje i redakce.

Systém hlídá začátky utkání jednotlivých zápasů, nebude možné tipovat po zahájení příslušného utkání. U případné otázky na celkový počet gólů v několika zápasech je třeba tipovat před začátkem toho prvního.

Vítěz tipovací soutěže získá digitální fotoaparát Fujifilm, druhý a třetí v pořadí získají pěkné knižní ceny. V případě rovnosti bodů rozhodnou o vítězi speciální rozřazovací otázky.

Jak mohu tipovat?

V sekci Zábava si klikněte na rubriku Tipovačka, kde je naprogramován on-line tipovací formulář. Každý den zde najdete tři tipovací příležitosti. Formulář vyplňte a zmáčkněte tlačítko Tipuj. Pokud se v tabulce neobjevíte okamžitě, obnovte si ji tlačítkem F5. Systém bude zapisovat vaše tipy a po ukončení všech zápasů (tipovacích příležitostí) příslušného dne přičte body a zapíše je do tabulky. Tu najdete vždy pod tipovacím formulářem.

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Brazílie 2014 fotbal
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%