Sezona rebarbory začíná,
nechte mlsat i svou pokožku!

Sezona rebarbory začíná,
nechte mlsat i svou pokožku!

17. 6. 2014

Také si rády vychutnáváte chvilky relaxace ve wellness centrech, lázních, saunách, nebo v pohodlí své koupelny? Milujete rebarborovo-jahodové koláčky, košíčky, buchty, řezy nebo štrúdly? Osvěžte i svou pokožku s novou vůní Rebarbora a jahody z řady AROMA RITUAL, pozitivně Vás naladí a nastartuje na celý den. Dopřejte si nádherně voňavý rituál na vlastní kůži!

Rebarbora a jahody 

Svěží sprchový gel Rebarbora a jahody bohatě pění a zanechá pokožku čistou, jemnou a vláčnou. Extrakt z plodů jahod má adstringetní účinky, osvěží pokožku, tonizuje ji a navrátí minerály. Svěží rebarborové aroma vám dodá šťávu a nastartuje vaše tělo i mysl.

Rozmazlujte své tělo dvěma dalšími novými vůněmi z řady AROMA RITUAL – neodolatelně sladkým mangem a exotickým kokosem!

Pokožku celého těla hýčkejte každý den a dopřejte jí intenzivní péči s vyživujícími, regeneračními a osvěžujícími přísadami a vůněmi, které probudí vaše smysly a příjemně vás naladí. Zapomeňte na okolní svět a všechny starosti, a oddejte se kouzlu nových neodolatelných vůní řady Dermacol AROMA RITUAL. 

Sladké mango

Oživující sprchový gel jemně čistí pokožku těla a zanechá ji vláčnou a hebkou. Extrakt z papáji zjemní pokožku, podpoří buněčnou regeneraci a zpomalí proces stárnutí. Sladká vůně čerstvého manga plná života a energie probudí smysly a příjemně vás naladí.

Karibský sen

Relaxační sprchový gel zanechá pokožku těla uvolněnou příjemně vláčnou a dokonale čistou. Obsažený kokosový olej vyživuje a regeneruje pokožku. Sladká vůně ananasu s kokosem navodí příjemné pocity relaxace, probudí vaši představivost a přenese vás do tropického ráje. Pro intenzivní vyživení pokožky použijte relaxační tělové mléko Karibský sen, které zjemňuje a chrání pokožku těla před vnějšími vlivy.

Doporučené ceny:

Sprchové gely: 59 Kč/ 250 ml
Tělové mléko: 99 Kč/ 200 ml


Dermacol péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.