O i60 Senior Fashion se chystá 
reportáž v magazínu MF Dnes

O i60 Senior Fashion se chystá
reportáž v magazínu MF Dnes

16. 6. 2014

Projekt i60 Senior Fashion aneb "Hledáme zralé modelky" čeká další zajímavý počin - reportáž v prestižním Magazínu Dnes, který vychází každý čtvrtek jako součást deníku MF Dnes. Jeho redakce společně s redakcí i60 vybraly čtyři ženy, které se stanou "tvářemi" jednoho z prázdninových čísel magazínu.

Marii Abrahámovou, Zuzanu Kratochvílovou, Miluši Převrátilovou a Irenu Lemberkovou připraví profesionální stylistky a vizážistky a vyfotí některý z profesionálních fotografů MF Dnes. Ženy také vyzpovídá redaktorka magazínu Scarlett Wilková. "Hledáme zralé modelky je ojedinělý projekt, který neušel pozornosti ani naší redakci. Je úžasné, že se do projektu přihlásilo již tolik žen. Vytipovali jsme čtyři dámy, které představíme v reportáži. Už se na tu práci moc těším," říká redaktorka Scarlett Wilková.

Naše zralé modelky tedy budou jedním z hlavních témat magazínu MF Dnes, který vyjde pravděpodobně v druhé polovině července, termín ještě bude upřesněn a čtenářům i60 jej včas sdělíme. Projekt i60 Senior Fashion se tak po reportážích v České televizi, iDnes, iPrimě, rádiu BBC dostává do dalšího z největších českých médií. Nedávno vyšel také článek v Právu, který připravil povídání s modelkou Marií Magdalenou Klosovou (viz přílohu).

Zralé modelky hledáme dál

Projekt i60 Senior Fashion dále pokračuje, ženy s věkem nad padesát let se mohou stále hlásit na našem portále ZDE. Připravujeme další akce - módní přehlídky ve vybraných českých i moravských městech, ale i spolupráci s nejrůznějšími krejčovskými salony, obchodníky s oděvy, ale například i se Střední odbornou školou oděvní ve Zlíně, s níž připravujeme ušití oděvů pro vybrané modelky. O jednotlivých akcích vás budeme průběžně informovat.

Jak jsme již uvedli dříve, naším cílem je vybírat zajímavé ženy, a to nejen vizáží. Proto uvítáme, když o sobě přihlášené modelky něco napíší do naší rubriky "Modelky". Těšíme se na vaše představení, vaše příběhy, glosy a podobně. Přihlásit se jako modelka můžete ZDE.

Tipovačka o digitální foťák

Jak se ukazuje, naše ženy jsou nejen krásné, ale, světe div se, rozumějí i chlapskému sportu. Tedy konkrétně fotbalu. Víte, že v naší Velké fotbalové tipovací soutěži Brazílie 2014 jsou na prvních třech místech ženy? Zapojte se i vy, uhádněte výsledky fotbalových zápasů a vyhrajte digitální fotoaparát Fujifilm. Tipnout si správně přesný výsledek není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Ostatně, lidé, kteří tipují za peníze, o tom něco vědí. Na i60 neplatíte nic, a přesto můžete vyhrát! Více informací najdete ZDE, každý den pak na stránkách i60 vychází tipovací příležitosti. Náskok nejlepších tipujících je zatím minimální, přibudou otázky za 3 až 5 bodů, a tak zvítězit může i ten, kdo se do soutěže ještě nezapojil. Tabulku s tipy najdete ZDE.

Téma týdne: Můj úspěch

Někdo úspěšně tipuje sportovní výsledky, některé ženy si s úspěchem vychutnaly roli modelky, někdo s úspěchem fotografuje, maluje, hraje šachy či mariáš. Někteří lidé se se svými úspěchy netají, mnozí však své úspěchy nezveřejňují. Odložte na chvíli svou skromnost a napište nám něco, v čem jste zaznamenali nějaký úspěch - ve škole, v zaměstnání, ve sportu, v nějakém svém hobby. Nejlepší příspěvky na téma "Můj úspěch" oceníme. 

Za zpracování tématu minulého týdne s názvem "Já a sport" oceňujeme magnetickými šachy příspěvek Jany Kollinové s názvem Adrenalinové lyžování. A již nyní si můžete připravovat příspěvky na přespříští týden, a to na téma: "Tento způsob léta...".

A ceny získávají...

Na řadě je rozdávání cen našich partnerů. DVD od společnosti Filmexport za 5 uveřejněných fotografií zasíláme panu Zdeňku Karlíkovi. Přikrývku a polštář z pravého peří získává od společnosti Peří Mareš paní Milena Uhříková. Sadu úsporných žárovek od společnosti Centropol pošleme panu Ladislavu Novotnému. A jako každou neděli oceňujeme i úspěšné luštitele kvízu - knižní ceny od nakladatelství Fragment tentokrát doručíme Haně Šorejsové a Haně Bittnerové. Všem výhercům gratulujeme!

Svět nyní a v příštích týdnech žije fotbalem. My také. Všem, kteří zrovna fotbalu neholdují, se omlouváme a slibujeme, že si také přijdou na své.

Ale v každém případě platí: sledujte magazín i60, pište, soutěžte, tipujte! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.