Jak oblékat svou duši?

Jak oblékat svou duši?

9. 6. 2014

Stále více žen se schází na seminářích módní poradkyně Táni Havlíčkové, které mají na první pohled podivný název: "Jak oblékat svou duši". Teď v červnu se v Praze chystá další.

Tato expertka na módu a životní styl, která je čtenářům a čtenářkám i60 dobře známá spoluprací s našimi zralými modelkami, svou práci zaměřuje především na to, co je uvnitř jejich klientek. A z toho pak vychází při výběru oblečení pro ně.

"Stačí několik změn v šatníku a ono to může překopat celý váš život," tvrdí například klientka Táni Havlíčkové, podnikatelka Alice Kirš. "Může to přinést do života harmonii, klid, úspěch i pocit osobního štěstí. " A humorem na svou větu navazuje touto větou další: "Fakt ? Štěstí, harmonie, úspěch, spokojenost mohou souviset s něčím tak povrchním jako jsou hadry? Taky jsem tomu zpočátku nechtěla věřit."

Jenže teď patří mezi řadu fanynek Táňi Havlíčkové. Ta si s nimi na svých seminářích vypráví o svých zkušenostech v tomto směru, zkoušejí různé oblečení, zkrátka hrají si. Zdánlivá hra však často končí tak výraznými změnami v životě, až se dámy diví. Na stránkách a Facebooku Táni Havlíčkové o tom svědčí řada dalších reakcí jejich klientek.

"Nezanedbatelný výsledek je finanční úspora ve vašem šatníku," říká Táňa Havlíčková. "Protože pokud vím, kdo jsem a co mi sluší, nevisí v mém šatníku věci, které nenosím nebo se v nich necítím. Nenakupuju proto, že to či ono má kamarádka nebo si myslím, že bych je měla mít podle módních trendů a life-stylových časopisů," vysvětluje.

Další příležitost zkusit si tuto zajímavou příležitost dozvědět se nejen něco o oblékání, ale především sama o sobě, se nabízí na semináři ve dnech 21. a 22. června v Praze. Více o tom na www.tanahavlickova.cz.

móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.