Jdeme do finále! Vítězné 
fotografie vyberou čtenáři

Jdeme do finále! Vítězné
fotografie vyberou čtenáři

3. 6. 2014

Byť to v posledních dnech venku vypadá, že teprve klepe na dveře, podle kalendáře už jaro pomalu končí. Stejně jako naše fotosoutěž na téma „Jaro je tu“.

Úžasné snímky jara, které jste do soutěže vyslali, jen potvrdily, jak krásná je probouzející se příroda. Detaily kvetoucích stromů, včelky sbírající pyl z jarních květů, ptáci a zvířata zakládající rodiny, nebo nádherné scenérie řepkových polí či horských pastvin. Které z těchto snímků jsou nejlepší? Řekněte nám to sami!

Finálová dvacítka

Ne, nezříkáme se zodpovědnosti vybrat nejlepší snímky, jako jsme to dělali v minulosti. Ukázalo se, že klikání na palce by nebylo spravedlivým měřítkem, protože někteří čtenáři opět obcházeli podmínku maximálně pěti hlasů hlasováním přes mobilní zařízení či různá internetová rozhraní. Vybrali jsme tedy dvacet fotografií, které vysíláme do finále - v něm necháme rozhodovat vás, čtenáře, a to na základě vašich komentářů.

Napište nám do diskuze k tomuto článku, kterou z dvacítky níže uvedených finálových fotografii byste zvolili jako vítěznou. Vyhraje autor snímku s nejvíce kladnými diskuzními komentáři, které obdržíme do pátku 6. června. Počet hlasů rozhodne i o dalším pořadí. V případě stejného počtu hlasů stanoví pořadí hlas redakce. Definitivního vítěze soutěže vyhlásíme za týden, tedy v neděli 8. června. Obdrží zahradní sekačku od firmy Mountfield.

Téma týdne Poprvé…

Fotografové si tedy na své ceny ještě počkají, autory nejlepších příspěvků na téma „Můj trapas či omyl“ jsou však známi už nyní. Hezké, vtipné trapasy a omyly či faux pas prožili mnozí z vás. Tentokrát oceňujeme minelu pana Jiřího Libánského v kavárně Slavia s názvem Trapas je slabý slovo a paní Lidmilu Nejedlou za vtipný příběh Trapas hororový: pitomá Káča. Oběma posíláme pomůcku na léčení hemeroidů chladem od společnosti Medimport. Snad to není také trapas...

A vyhlašujeme hned nové téma týdne: „Poprvé“. Každý z nás zažil za dlouhá léta řadu premiér - první lásku, manželku, poprvé ve školní lavici, poprvé za volantem, poprvé v letadle, poprvé v cizině. Jaké bylo vaše poprvé? Na jaké "poprvé" stále vzpomínáte? Napište nám svůj příběh, vzpomínku na toto téma. Tu nejlepší opět oceníme.

Dnes také skončila soutěž o voucher v hodnotě 500 Kč v e-shopu www.potravinydomu.cz. Vylosováni byli tito soutěžící: Přemysl Kubíček, Olga Štolbová a Libuše Vaňková. Těmto výhercům pošleme na e-mail speciální slevový kód. A jako každý týden jsme vylosovali dva vítěze vědomostního kvízu - štěstí se dnes usmálo na Vladimíra Hrbase a Pavla Krále. Všem vítězům gratulujeme!

Soutěže pokračují, stále můžete hrát o kvalitní péřovou přikrývku a polštář od firmy Peří Mareš a v průběhu týdne přidáme další soutěže. A prozradit můžeme i to, že připravujeme soutěže o nejlepší videa. Téma se včas dozvíte. Samozřejmě také myslíme na naše modelky, pro které chystáme a brzy odhalíme velké překvapení.

Sledujte proto pravidelně magazín i60. Vždyť přece už dávno víte: Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.