Vsaďte si na hokej! Čtvrtfinále
Česko-USA začne v 15.00 hod.

Vsaďte si na hokej! Čtvrtfinále
Česko-USA začne v 15.00 hod.

22. 5. 2014

Dnes se rozhodne o úspěchu či neúspěchu české hokejové reprezentace na mistrovství světa v Bělorusku. Postoupíme do finálových bojů o medaile, anebo nám Američané zavřou dveře stejně jako na olympiádě v Soči? 

Český tým zatím v Minsku svou nejlepší formu hledá. Obrana kupí dost často chyby, které soupěři nekompromisně trestají a útočníci se horko těžko prosazují v koncovce. Dáváme málo gólů, i proto trenér Vladimír Růžička míchá se sestavou. Proti zarputilým Američanům budou útočné formace opět jiné. Do první lajny se k hvězdnému Jaromíru Jágrovi posune centr Novotný s křídlem Červenkou. Sobotka s Hertlem budou ve druhé formaci společně s Klepišem. Třetí lajnu budou tvořit Hudler, Sekáč, Zaťovič a ve čtvrté lajně zůstává kapitán Rolinek s křídly Kovářem a Vondrkou, novým útočníkem na soupisce je Růžička.

Přinesou tyto změny kýžený výsledek? Postoupíme do semifinále? Věříte našim hokejistům? Tipněte si výsledek dnešního čtvrtfinále na chatu i60. Své tipy posílejte do 15.00 hod., kdy utkání Česká republika - USA začíná.

Na chat můžete přejít zde.

Držíme palce našim hokejistům!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.