Co děláte jako „za mlada"?

Co děláte jako „za mlada"?

11. 5. 2014

Na setkání příznivců magazínu i60 před třemi týdny přijeli naši čtenáři Jiří Libánský a Zuzana Pivcová na motorce. Čtenářka Hana Lafková nám vyprávěla o své velké vášni – cyklistice. Hravě ujede za pár hodin sto kilometrů a za sebou nechá i své mnohem mladší rodinné příslušníky! Lidé si běžně po šedesátce dělají řidičáky, sjíždějí řeky, v sedmdesáti lyžují či dokonce skáčí z padáku. Prostě dělají to, co za mlada nestihli, anebo neměli příležitost vyzkoušet.

Jako za mlada

To je nové téma týdne, které právě začíná. A co vy, co děláte nyní ve svém seniorském věku jako "za mlada"? K čemu jste se vrátili, anebo čím jste se inspirovali od mladých? Co jste nemohli dělat v mládí a dostali jste se k tomu až nyní? Napište jakýkoli svůj příběh či příběh ze svého okolí na téma „jako za mlada.“ Nejlepší příspěvek opět oceníme malým dárkem.

Moje maminka

Milé dámy, věříme, že jste dnes byly obdarovány přáním ke Dni matek, ke kterému se připojujeme i my. Tento svátek symbolicky ukončil i téma minulého týdne „Moje maminka.“ Děkujeme všem čtenářkám a čtenářům za hezké vzpomínky, smutné i veselé, které jistě zůstanou v srdcích navždy. Z vašich příspěvků jsme tentokrát vybrali a albem na fotky ocenili dva: krásné vzpomínání na maminku Zuzany Pivcové - Moje maminka aneb nenaplněný život, po jejímž přečtení mnohým tekly slzy a veršovanou vzpomínku s prostým názvem Maminka od Helenky Červenkové.

Posíláme další ceny

A rozdáváme ceny i v dalších „kategoriích.“ Za pět vložených fotografií posíláme DVD panu Pavlu Pecháčkovi. V soutěži o svítící globus jsme vylosovali paní Karlu Borovskou. A z úspěšných luštitelů vědomostního kvízu byly tentokrát vylosovány Karla Kozelková a Iveta Kulíšková. Výhercům gratulujeme!

Soutěžení na i60 stále nekončí. Do konce měsíce můžete posílat své jarní snímky do naší fotosoutěže o zahradní sekačku a další ceny, v produktových soutěžích můžete hrát o vouchery na nákup potravin od e-shopu www.potravinydomu.cz, péřovou přikrývku a polštář od firmy Peří Mareš, ale i víkendový pobyt v luxusním hotelu v Liberci pro dvě osoby od cestovní kanceláře ATIS!

Soutěžte, pište, sledujte magazín i60. Vždyť tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.