Dovolená s mládeží

Dovolená s mládeží

3. 5. 2014

Věřte, nevěřte, nejlepší relax, tedy dovolená, je pro mne s mládeží. A to jsem seniorka po šedesátce. Pracuji totiž v recepci hotelu, který patří jedné střední škole a studenti této školy vykonávají v hotelu praxi. Obsluhují hosty v jídelně, pracují v recepci, pomáhají v kuchyni, také hotel uklízejí.

Klientela hotelu je rozmanitá. Přijíždějí sem hosté všech věkových kategorií, našinci i cizinci. Velkou část však tvoří lidé starší, staří, s různými handicapy, tedy i na vozíčku. Tráví zde týdny rekondičního pobytu. Sleduji práci studentů 20 let. Jsou úžasní a chovají se skvěle. Zvláště právě k lidem staršího věku, k nemocným a vozíčkářům. Jsou k nim velmi pozorní, trpěliví, ochotní v čemkoliv jim pomoci. Škola je tak vychovává. Nikdy jsem neslyšela nevhodnou poznámku, nevšimla jsem si negativního postoje.

Našim klientům pozornost mladých lidí svědčí a také si ji pochvalují. Cituji zápisy  do knihy hotelu: "Velmi se nám tu líbilo, děkujeme za milý přístup studentů..., ... vyjadřujeme velkou spokojenost mladému personálu hotelu..., ... chceme moc poděkovat za bezvadný odpočinek...,... děkujeme, každé naše přání bylo předem splněno...,...pobyt pro cizince je tu velmi pohodlný a cítí se tu jako doma (Rotaract Club). A ještě jedno poděkování uvedu: Děkujeme personálu za příjemné prostředí, úsměvy, vzornou obsluhu, vynikající kuchyni a skvělou mládež. Přejeme škole a hotelu, ať se jim daří, zasluhují  1*.

I já se cítím mezi mládeží dobře a hřeje mne vědomí, že dělají škole a svému řemeslu čest. A tak relaxuji v práci.        

 

Jaká byla vaše nejlepší dovolená? Kde jste ji prožívali a čím byla výjimečná? Jezdíte raději do zahraničí, či po vlastech českých? Využíváte služeb cestovních kanceláří, anebo si plánujete dovolenou sami? Využíváte v důchodovém věku možnosti ubytování v průběhu týdne, kdy bývají penziony a hotely levnější? Napište příspěvek na téma "Moje nejlepší dovolená". Autor nejzajímavějšího článku získá slevový voucher na zájezd od CK Galileo v hodnotě 5000 Kč!

 

 

 

Soutěž: Nejlepší dovolená
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.