Úžasná rekreace ROH ve stylu
filmu "S Andělem na horách"

Úžasná rekreace ROH ve stylu
filmu "S Andělem na horách"

28. 4. 2014

Senioři mají už "dovolenou" pořád, proto popíši jeden nezapomenutelný pobyt. Jaro 2013 - S Andělem na horách. Bylo to osm dní krásného počasí, výletů, množství jídla a nepřetržité legrace.

Dovolená začala na pražském hlavním nádraží,  kdy rezervovaný vlak byl vyzdoben symboly ROH. Tento rychlík Košičan nás za doprovodu dvou milých a veselých slovenských průvodců vezl do Popradu. Další účastníci přistupovali cestou a pak už jsme byli veselá parta 80 lidí všeho věku. 

V Popradu na nás čekal autobus, další vozidla a pan ředitel CK Atis. Odjeli jsme do zotavovny Morava v Tatranské Lomnici. Zotavovna opět ROH vyzdobená, vítal nás personál v pionýrských krojích s rudými šátky, zněla melodie "Dobrý den majore Gagarine" a zpíval pan ředitel - byl s námi po celý pobyt (zásobárna nápadů, správný člověk na správném místě). Tak začala rekreace "jako tenkrát." Ranní budíčky, budovatelské písně, pak rozcvičky (poslední "pyžamová"), výlety, zážitky, večerní zábava. V rámci pobytu také "Slet čarodějnic", průvod a "1. Máj" v Tatranské Lomnici.  Vhodné "kostýmy" na tyto akce jsme pořídili ve velkém Sekáči v Popradu.

Nechyběla ani soutěž ve vaření gulášů a malá brigáda - úklid kolem zotavovny - včetně občerstvení. Prostě, týden neměl chybu! Vše vymyslel a s vedením zotavovny Morava realizoval pan ředitel CK ATIS. Ještě jednou jemu a celému personálu děkuji! Vřele doporučuji!

 

Jaká byla vaše nejlepší dovolená? Kde jste ji prožívali a čím byla výjimečná? Jezdíte raději do zahraničí, či po vlastech českých? Využíváte služeb cestovních kanceláří, anebo si plánujete dovolenou sami? Využíváte v důchodovém věku možnosti ubytování v průběhu týdne, kdy bývají penziony a hotely levnější? Napište příspěvek na téma "Moje nejlepší dovolená". Autor nejzajímavějšího článku získá slevový voucher na zájezd od CK Galileo v hodnotě 5000 Kč!
dovolená Soutěž: Nejlepší dovolená
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.