Hrajte o pobyt v luxusním hotelu
a staňte se hvězdnou modelkou

Hrajte o pobyt v luxusním hotelu
a staňte se hvězdnou modelkou

28. 4. 2014

Dnes toho máme na srdci opravdu hodně. Důležitou zprávu pro naše zralé modelky, pokyny soutěžícím i pozvánku na pořádnou dovolenou. Tak ale popořádku.

Víte, že v magazínu i60 jsou nyní pro vás nachystány ceny v hodnotě kolem 15 tisíc korun? Stačí jen málo – zapojit se do některé z našich soutěží a jedna z hodnotných cen může být právě vaše. Kde a o co se hraje?

Voucher v hodnotě 5000 Kč

Cestovní kancelář Galileo tours poskytla našemu portálu voucher v hodnotě 5000 korun, který lze využít při objednání vybraného zájezdu pro dvě osoby. Nabídka cestovní kanceláře je velmi pestrá, podívat se můžete zde. Voucher získá autor nejzajímavějšího příspěvku na téma „Moje nejlepší dovolená.“ Jaká byla vaše nejlepší dovolená? Kde jste ji prožívali a čím byla výjimečná? Jezdíte raději do zahraničí, či po vlastech českých? Využíváte služeb cestovních kanceláří, anebo si plánujete dovolenou sami? Využíváte v důchodovém věku možnosti ubytování v průběhu týdne, kdy bývají penziony a hotely levnější? Vložte svůj příspěvek na i60 nejpozději do neděle 3. května a vyhrajte!

Pobyt ve čtyřech hvězdách

Soutěžit můžete také o víkendový pobyt v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Centrum Babylon v Liberci pro dvě osoby v hodnotě 4600 Kč. Tuto cenu nám věnovala cestovní kancelář ATIS, která mimo jiné pořádá i recesistické retro zájezdy ve stylu rekreace ROH. Soutěžit můžete zde.

A kdo si chce vybrat vysněnou destinaci prstíkem na globusu, může soutěžit o krásný svítící globus v hodnotě 1500 korun na tomto místě.

Nákup až ke dveřím bytu

A v produktových soutěžích můžete získat také skvělé výukové DVD Scotta Kelbyho a také nově slevové kupony v hodnotě 500 Kč na nákup potravin do domu, které nám věnoval e-shop www.potravinydomu.cz. Pozor, potraviny vám přiveze obchod po Praze a jejím okolí.

Zahradní sekačka

Slevové kupony jsou připraveny i pro čtenáře, kteří se účastní naší fotosoutěže na téma „Jaro je tu“. Na náš portál už čtenáři vložili mnoho krásných fotografií. A protože jaro je právě v rozpuku, věříme, že přibudou další. Vítěz fotosoutěže, kterého vybere porota složená ze členů redakce, získá zahradní elektrickou sekačku od společnosti Mountfield.

Příští neděli vybereme 30 modelek!

A nyní přichází dlouho očekávaná zpráva pro všechny ženy, které se přihlásily do projektu i60 Senior Fashion aneb „Hledáme zralé modelky“. Příští neděli oznámíme 30 jmen žen, které se budou moci jako modelky zúčastnit velké módní přehlídky, která se bude konat 27. května v pražském Centru Černý Most. "Každá žena může být krásná, jen se o to musí sama trochu snažit," říká známá módní návrhářka Táňa Havlíčková, která je ambassadorkou celé akce a naše modelky bude na ni připravovat.

Přátelé, to není vše. Vybereme také jednu dámu, jež projde „proměnou“ odborníků – kadeřníka a vizážisty, o které bude následně ve své reportáži informovat iPrima, webový portál této televize. A další žena získá takzvaný stylový klíč od Táni Havlíčkové. Dámy, vaši manželé či partneři puknou závistí či žárlivostí. Jen je v tom nechte pěkně vymáchat, aby si konečně uvědomili, jaké poklady doma mají. Bližší informace se dozvíte už za týden.

Vědomostní kvíz

A ještě zbývá sdělit jména vylosovaných soutěžících vědomostního kvízu. Tentokrát měli štěstí: Milan Holý a Lucie Hejduková. Gratulujeme výhercům!

Čtěte magazín i60, který bude pokaždé stát na vaší straně. Vždyť všichni už víme: Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%