"Ověřeno seniory" a "Senior Policie":
magazín i60 sleduje kvalitu služeb!

"Ověřeno seniory" a "Senior Policie":
magazín i60 sleduje kvalitu služeb!

22. 4. 2014

Právě včera jsme vydali příběh naší čtenářky Jarmily Novotné s názvem Zázrak v obchodě, v němž chválí nadmíru ochotný personál v ostravské pobočce obchodu s oděvy Marks&Spencer. Jiná čtenářka Květoslava Houdková nám nedávno vyprávěla o skvělých službách cestovní kanceláře Atis, která má velkou nabídku zájezdů pro seniory a jejíž vedení často samo připravuje program pro své klienty. Chválu jsme zaznamenali také například na cestovní kancelář MLK-Tours z Frýdku-Místku, na ubytování v třeboňském penzionu Vila Jasmína či vynikající kuchyni a personál restaurace Lískovka v Mníšku pod Brdy.

Ověřeno seniory

Těší nás, že se setkáváte s poctivými podnikateli, řemeslníky a obchodníky, kteří své řemeslo, svou službu vykonávají svědomitě, s láskou či minimálně pod heslem „Náš zákazník, náš pán.“ Magazín i60 bude o těchto poctivých službách informovat a věříme, že své tipy budete posílat redakci i vy.

Máte také dobrou zkušenost s nějakou službou? Líbilo se vám v nějakém penzionu, obchodě, restauraci či lázních? Zažili jste nějaký mimořádný přístup personálu k zákazníkům? Doporučte čtenářům magazínu i60 kvalitní službu – instalatéra, kadeřníka, pekařství, restauraci, penzion, hotel, lázně, cestovní kancelář, psychologa, zubaře apod. Hledáme kvalitní služby pro seniory, doporučte nám je. Pište do vybraných čtenářských rubrik a k nadpisu přidejte doušku "Ověřeno seniory". Právě pod tímto označením budete moci nacházet v rubrice Dobrý nákup příklady kvalitních služeb, se kterými se setkali naši čtenáři.

Senior Policie
Magazín i60 si však chce posvítit i na nejrůznější „šmejdy“ a nešvary, které sužují život seniorům. I zde vycházíme z příkladu našich čtenářů. O svých otřesných zkušenostech v jednom zařízení pro seniory psal například čtenář Aloiz Janiga, před několika dny své dojmy popsala paní Beatrice Novotná v článku Potupa při placení kartou. Právě její příběh odstartoval náš seriál „Senior Policie“, jehož prostřednictvím budeme chtít upozorňovat nejen na nekalé praktiky nejrůznějších obchodníků, ale také na liknavý přístup mnohých úřadů a institucí.

Pokud máte neblahé zkušenosti s úřady či obchodníky i vy, napište nám svůj příběh a v nadpisu jej označte „Senior Policie“.

Vaše tipy pro seriály „Ověřeno seniory“ i „Senior policie“ budeme dlouhodobě sledovat a už nyní připravujeme systém hodnocení vašich příspěvků. S nejlépe hodnocenými poskytovateli služeb chceme spolupracovat i formou motivačních programů a akcí. Sledujte pana „Íčka“ (na obrázcích), který vás bude oběma seriály provázet.

Nové téma: Moje nejlepší dovolená

Své dobré zkušenosti můžete popsat již v následujících dnech, kdy otevíráme nové téma „Moje nejlepší dovolená“. Na žádost čtenářů prodloužíme téma týdne na týdny dva tak, aby bylo na napsání příspěvků více času.

Jaká byla vaše nejlepší dovolená? Kde jste ji prožívali a čím byla výjimečná? Jezdíte raději do zahraničí, či po vlastech českých? Využíváte služeb cestovních kanceláří, anebo si plánujete dovolenou sami? Využíváte v důchodovém věku možnosti ubytování v průběhu týdne, kdy bývají penziony a hotely levnější?

Partnerem tématu „Moje nejlepší dovolená“ je cestovní kancelář Galileo tours, která nabídla magazínu i60 exkluzivní cenu pro čtenáře – voucher v hodnotě 5000 Kč, který budete moci použít k nákupu pobytu v apartmánu přímo u moře ve španělské Andalusii pro alespoň dvě osoby s termínem dle vlastního výběru.

Kdo získá naše ceny?

Jak už jste zvyklí, končíme výčtem oceněných čtenářů v našich soutěžích. Cenu za nejlepší příspěvek na téma „Můj spánek“ získává paní Milena Doušková za článek Prostě život. Posíláme jí péřový bederní pás, který pomůže při bolestech zad a je skvělou prevencí proti nastydnutí třeba při večerním posezení na zahradě. Za pět vydaných fotografií také posíláme malý dárek paní Zuzaně Pivcové a panu Janu Kutílkovi. Ve vědomostním kvízu uspěli a vylosování byli Dagmar Králová a Tomáš Horáček.

Zralé modelky a další soutěže

Oblíbené soutěže v magazínu i60 samozřejmě pokračují. Zahradní sekačku od společnosti Mountfield a další ceny můžete získat za nejlepší snímky v naší fotosoutěži. Hrát můžete také o výukové DVD „Ještě lepší digitální fotografie“, svítící globus, ale i vouchery na nákup v eshopu www.potravinydodomu.cz. Nově můžete soutěžit o víkendový pobyt pro 2 osoby (3 dny/2 noci) v hodnotě  4 600 korun v čtyřhvězdičkovém hotelu Centrum Babylon v Liberci s bufetovou snídaní a vstupem do Aquaparku + Lunaparku + IQparku. Všechny soutěže najdete zde.

Pokračuje také velmi úspěšný projekt i60 Senior Fashion, v němž hledáme zralé modelky, které mají dost odvahy vydat se po padesátce na přehlídková mola. Už dnes můžeme prozradit, že další módní přehlídka se skuteční 27. května. Bližší podrobnosti se dozvíte příští neděli.

Hrajte, sledujte magazín i60, protože tato země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.