Přijeďte na Skútrfest do Šestky.
Máte se nač těšit. To bude jízda!

Přijeďte na Skútrfest do Šestky.
Máte se nač těšit. To bude jízda!

11. 3. 2014

Venku už to vypadá, že zima snad definitivně vzdala svůj boj s jarem. A tak je čas nejen vytáhnout ze skříní krabice s jarním oblečením, ale také plechového jednostopého miláčka z garáže. Že nevlastníte skútr? Pořídit si tento elegantní městský dopravní prostředek během Skútrfestu, který se bude konat od 4. do 13. dubna v OC Šestka. Jeho návštěvníci Skútrfestu se dozvědí informace k vystaveným strojům, které jim pomohou k výběru toho pravého skútru. A pokud si navíc správně tipnou v soutěži, mohou si nový skútr či oblečení na něj odvézt i zcela zdarma.

Kromě prodejní výstavy budou v Galerii Šestka k vidění exponáty z 60. – 80. let snad nejznámější značky skútrů a také výrobce první „vosy“ Piaggio Vespa. Chybět nebudou ani v Čechách velmi oblíbené motocykly značky Jawa, která stála za zrodem již legendárního Pionýra. Na festivalu bude část věnována milovníkům historie a veteránů – staré skútry značek Lambretta, Vespa či ČeZeta. Stroje budou doplněny o dobové oděvy, fotografie či nářadí. Málokdo třeba ví, že dříve se vyráběly i skútry, které byly na místě spolujezdce přizpůsobeny ženskému bočnímu sedu.

Nejvíce to ale na Šestce bude již tradičně žít o víkendech: během obou festivalových víkendů bude připraven fotokoutek se skútrem, kde si budou návštěvníci moci vyzkoušet, jak jim tenhle dopravní prostředek sedí. O víkendu 5. a 6. dubna budou připraveny předváděcí jízdy, jízdy na skútrech a dětské dopravní hřiště.

motorismus
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%