Neočekávané setkání

Neočekávané setkání

14. 4. 2014

Všimla si ho již při obědě ve velké jídelně rekreačního zařízení, kde trávila svou dovolenou. Nebyl ničím zvlášť nápadný. Měl silně prošedivělé vlnité vlasy, střední podsaditou postavu a hezký mladistvý úsměv. Také si všimla jeho očí. Byly bystré, lehce sjel pohledem po její postavě, když šla okolo jeho stolu. Zářily ale stejným úsměvem jako celý jeho obličej. Nic víc. 

Oběd proběhl jako obvykle. Byl krátký, protože na talíři s dietní stravou toho moc nebylo. Byla s ním brzy hotova. Rozhodla se, že své rekreace využije k tomu, aby shodila pár zbytečných kilogramů. Konečně měla čas myslet jen na sebe. Vstala od stolu a nenápadně se podívala jeho směrem.Už tam nebyl.

Pomalu se loudala k výtahu. Nespěchala. Na odpoledne neměla žádný program. Asi si chvíli lehne a pak se vypraví na procházku. Bude bez cíle bloumat po městečku, snad potká nějakou známou rekreantku, která je na tom stejně a půjdou si někam sednout na kávu. Na tuto dovolenou jela hlavně proto, aby se dala do pořádku a zvykla si na to, že je sama na všechno - na práci i na zábavu. Stalo se jí to, co se mnoha ženám jejího věku stává. Muž, se kterým žila skoro třicet let ve spokojeném manželství a vychovala s ním dvě děti, se náhle rozhodl si ještě užít posledních dnů mladosti a odešel k mnohem mladší ženě.

Hluboce ji to zasáhlo, protože s touto možností nikdy nepočítala. Proto jí trvá tak dlouho se od minulosti úplně oprostit. Ráda by si našla přítele, který by ji oprostil od samoty a nepříjemných vzpomínek. Zatím ale neví jak na to. Nikdy to nepotřebovala, byla svému muži vždy věrná. Teď by se jí nějaké zkušenosti hodily.

Pomalu došla k výtahu. Na zdviž tu čekal rovněž ten nový neznámý. Hezky se na ni usmívá, zdraví a nastupuje s ní do kabiny. Nečekaně se jí zeptá na její odpolední program. Poctivě přiznává, že vlastně žádný nemá. "Mohu Vás tedy pozvat na malou procházku po okolí?" ptá se s očekáváním. Ani neví jak, ale souhlasí, že bude do hodiny připravená. Rychle se jde převléknout a chvěje se jako při první schůzce. Ona to vlastně první schůzka je. Po tolika létech!

V očekávání neznámého schází pomalu po schodech. Bude tam? Byl. Dvorně jí otevírá dveře a udává jí cíl procházky. Souhlasí se vším. Sama okolí stejně nezná, on, jak se ukazuje, ano. Cestou ji skvěle baví. Vypráví prostě o svém životě, o městě, ve kterém žije, o dceři i o vnukovi, o své práci. Sama toho moc neříká, jen poslouchá. Je jí příjemné být po tak dlouhé době středem zájmu někoho a jak se ukazuje, velice příjemného muže. Už se nebála večerní nudy.

Pozvání na večerní zábavu na sebe nenechalo dlouho čekat. Jak se ukázalo, tanec byl jejich společným zájmem. Večer byl krásný, pobavila se jak už dlouho ne. Doprovod byl samozřejmostí, a tak odcházela do svého pokoje s krásnou vzpomínkou na milý večer a na rtech cítila lehký polibek na dobrou noc. Začínala jí krásná dovolená a s ní i nová etapa jejího života.

Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(4 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.