Den svatební a společenské inspirace

Den svatební a společenské inspirace

11. 6. 2015

Nyní se stalo běžným zvykem soužití dvojic bez svatebních obřadů. Proto mne trochu překvapilo, když jsem obdržela pozvánku na výstavu s názvem Den svatební a společenské inspirace. Řekla jsem si, že to se mne už netýká. Leda, že by šlo o svatbu zlatou. To už přece je důvod nechat se společensky inspirovat. Pozvánku jsem tedy akceptovala.

Na žádné podobné slavnostní výstavě tohoto rázu jsem ještě nebyla. Možná, že se Vám to může také hodit, až budete vdávat, či ženit svoje děti, případně vnoučata. Nebo se třeba také dočkáte nějakého významného jubilea, které přímo vybízí k načerpání dobrých námětů pro slavnostní chvíle. Proto se s Vámi rozdělím o pár dojmů i fotek.

Před hotelem, v němž akce probíhala, byla nablýskaná auta, ozdobená svatebními kyticemi. U vchodu slavobrána a na zdi velké květinové srdce. Každý příchozí hned poznal, že to bude výstava se vším, co ke svatbám a společenským událostem patří. Samozřejmostí bylo několik svátečně prostřených tabulí, každá v jiných barevných variacích. Prostor zde dostali nejen zkušení odborníci, ale i studenti hotelové školy, aby předvedli své dovednosti.

Že bylo čím se chlubit, obdivně potvrzovali všichni návštěvníci. Bylo možné se poradit s kadeřnicemi o slavnostním účesu, jinde zase o líčení, nebo módní úpravě nehtů a vybrat si prsteny i další šperky. Pokochat se pohledem na svatební dorty a ochutnat drobné dobroty i víno. Prohlédnout si kytice pro nevěsty i celkovou květinovou výzdobu. Vystaveny byly modely šatů jak svatebních, tak i společenských.

Zlatým hřebem toho Dne byly módní přehlídky. Dívkám to velmi slušelo a sklízely patřičný potlesk. Já jsem si jen posteskla, že zde byla naprostá absence modelek 60+ a tudíž i vhodných jednodušších společenských modelů pro zralý věk. Jinak však šlo o velmi zdařilou akci, kterou všichni zainteresovaní zvládli výborně. Věřím, že příště se nabídka rozšíří i pro nás šedesátnice a šedesátníky.

Vždyť tahle země není jen pro mladý!

svatba
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.