Začínáme s tématy týdne čtenářů,
"Školu" představí Zuzana Pivcová

Začínáme s tématy týdne čtenářů,
"Školu" představí Zuzana Pivcová

17. 2. 2014

Vzpomínáte někdy na školní léta? Pamatujete si na své učitele? Jste v kontaktu s bývalými spolužáky? A co první lásky v školských škamnech? Jaká byla podle vás úroveň školství před desítkami let a nyní?

Škola – základ života. Právě tímto tématem startujeme tématické týdny, které budou pod taktovkou vás, čtenářů.

Šéfredaktorkou následujícího týdne bude paní Zuzana Pivcová, která si na téma „Škola – základ života“ připravila hned několik materiálů, jež nám v průběhu následujícího týdne představí. Seznámí nás se svými zkušenostmi z dob, kdy učila němčinu, vyzpovídá současnou učitelku základní školy, dotkne se také tématu stravování ve školách a přinese i informace o hudební škole Yamaha. Máme se tedy na co těšit!

A co vy a vaše škola? Vzpomenete si na nějaký váš zajímavý zážitek ze školy? Jak škola ovlivnila váš život? Prožili jste v ní třeba první lásku? Napište nám svůj příběh či zážitek ze školy. Nejlepší příspěvek na téma škola, který tentokrát vybere Zuzana Pivcová jako šéfredaktor týdne, získá od redakce filmové DVD. Paní Zuzaně posíláme za zpracování tématu poděkování – CD s písněmi Evy Olmerové.

Další témata týdne

Již nyní si můžete připravit příspěvky i na další téma, kterým bude v týdnu od 24. února „Sběratelství“. Toto téma nám představí další věrná čtenářka Růžena Antlová, která dlouhá léta sbírá panenky. Pokud i vy máte doma nějakou zajímavou sbírku, napište nám o ní a vyfoťte své nejpěknější sběratelské poklady. Měsíc březen pak odstartujeme tématem „Naše města“, šéfredaktorem týdne bude čtenářka Jaroslava Handlová.

Chcete se i vy stát šéfredaktorem týdne? Vyberte si vám blízké téma, které můžete představit ostatním čtenářům a získejte od nás dárek (knihu, CD, DVD). Návrh svého tématu napište na chat, kde je rubrika Moje téma týdne.

FOTO DNE
Každý den představujeme na homepage fotografie, které nám do redakce posíláte. Nejlepší snímky se mohou objevit nejen na hlavní stránce magazínu i60, ale také jako ilustrační fotografie u redakčních či čtenářských příspěvků. Redakce vede záznamy o tom, jaké snímky jednotlivých autorů se v magazínu objeví, a jejich autory ocení. První ceny – knihu herce, scénáristy a spisovatele Zdeňka Svěráka „Po strništi bos“ z nakladatelství Fragment pošleme za pět vydaných fotografií Marii Bartošové a Zdence Žichovské.

Naše soutěže
Pokračuje naše soutěž o celoroční volnou vstupenku do Národní Galerie v Praze. Pokud máte rádi výstavy, nenechte si ujít příležitost získat volný vstup na všechny výstavy organizované Národní galerií. Soutěžit můžete zde.

Pokud jste milovníky hor a rádi lyžujete, máme pro vás připraveny vouchery k volnému vstupu na všechny vleky a lanovky v největším šumavském areálu Ski&bike Špičák. Soutěžit o ně můžete zde.

A samozřejmě pokračuje i oblíbený vědomostní kvíz. Knižní cenu získávají za úspěšné zvládnutí kvízu v minulém týdnu tito vylosovaní soutěžící: Alena Schusterová a Věra Novotná.

i60.cz škola
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.