Staňte se šéfredaktorem i60.cz,
zvolte si a zpracujte téma týdne

Staňte se šéfredaktorem i60.cz,
zvolte si a zpracujte téma týdne

10. 2. 2014

Víte o nějakém tématu, které by bylo vhodné pro magazín i60? Děje se ve vašem okolí něco, co by mohlo zajímat i ostatní čtenáře? Máte na srdci něco, co byste chtěli sdělit, anebo znáte někoho, s kým byste chtěli udělat rozhovor? Nyní máte šanci. Redakce i60 nabízí čtenářům ještě více prostoru k vyjádření. Navrhněte a zpracujte téma, které je vám blízké, staňte se na pár dní šéfredaktory magazínu i60!

Jak můžete zpracovat téma týdne?

Zvolte si své téma a zpracujte jej v několika materiálech – sepište ho do formy redakčního článku nebo jako svůj příběh, můžete k tématu zpracovat rozhovor s někým, kdo má k tématu blízko, téma můžete doplnit anketou, fotografiemi, glosou… Vaše téma si budete řídit vy, vy se stanete šéfredaktory svého tématu týdne. A my vás za to odměníme!

Přidat se k vašemu tématu budou moci jako k redakčním tématům týdne i ostatní čtenáři. Tentokrát však jejich příspěvky (příběhy, povídky, básně apod.) budete hodnotit a vybírat ty nejlepší právě vy jako šéfredaktor tématu týdne. Pro aktivní čtenáře máme připraveny ceny od našich partnerů – knihy, CD, DVD a další dárky.

Příklady vašich témat

Jaká témata si můžete připravit? Cokoliv, co je vám blízké, zde jsou příklady témat: umění, technika, cestování, moje město, retro, zdraví, doprava, živá příroda, sport, naše země, oblíbený stát, vnoučata, domácí mazlíčci, moje hobby, chataření a chalupaření, zahrada, sousedé, politika, problémy mého regionu…

Na chatu jsme založili sekci Moje téma týdne, kam můžete napsat své téma, které byste chtěli zpracovat, anebo jež si vyberete z výše uvedeného seznamu. K vašemu tématu také připište týden, do něhož téma zpracujete, aby redakce mohla ostatní čtenáře včas informovat, která témata se připravují.

Téma Zuzany Pivcové: Škola

O zpracování prvního tématu jsme požádali Zuzanu Pivcovou, která si vybrala téma „Škola“. Jak si s tímto tématem poradila, budete moci vidět v týdnu od 17.února. A co vy a škola? Napište na toto téma svůj příspěvek.

Setkání příznivců magazínu i60!

Pro ty, kdo neměli v průběhu týdne možnost sledovat magazín i60 přinášíme jednu důležitou informaci: ve dnech 25.4.-27.4.2014 v rekreačním zařízení Ředkovec poblíž Havlíčkova Brodu se uskuteční první setkání příznivců našeho magazínu, které jsme nazvali i60 Párty 2014! Základní informace o tomto setkání najdete zde. V tuto chvíli zjišťujeme předběžný zájem o toto setkání. Proto prosíme čtenáře, kteří uvažují, že se setkání čtenářů i60 zúčastní, aby se zaregistrovali uvedením jména a e-mailové adresy v naší sekci Soutěže ZDE. Na uvedené e-mailové adresy pak koncem února pošleme další podrobné informace a závazné přihlášky. Těšíme se na Vás!

Olympijská tipovačka

Sledujete olympiádu? Držíte palce našim sportovcům? Tipněte si, kolik získají čeští sportovci olympijských medailí. Tipovačku připravil na chatu i60 náš čtenář Miroslav Štorch. První medaile jsou sice už rozdány, přesto můžete poslat své tipy i vy a zakusit tak malý adrenalin. Tipujte na chatu zde.

Ceny za minulý týden

A na závěr rozdáme ceny za uplynulý týden. Za téma „Moje práce“ pošleme malý dárek paní Růženě Antlové, a to za její hezky popsanou „dřinu“. Tímto dárkem je DVD z kolekce 100 let Zity Kabátové, konkrétně film Světlo jeho očí, který našemu portálu věnovala společnost Filmexport Home Video.

Vylosovali jsme také výherce produktových soutěží - přírodní nosní kapky Pinosol pošleme čtenářce Jiřině Topolové. Sadu nutridrinků získává Otakar Štolba. Nově můžete soutěžit o skvělou cenu – celoroční volnou vstupenku do Národní Galerie v Praze v hodnotě 990 Kč! Získat ji můžete zde.

Knižní cenu za úspěšné vyluštění vědomostního kvízu získávají tito vylosovaní čtenáři: Andrea Knedlová a Karel Kutil. Všem výhercům gratulujeme!

Držte palce našim sportovcům, sledujte olympiádu, ale hlavně magazín i60. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.