Na pražské výstavě
budou soutěžit kočky

Na pražské výstavě
budou soutěžit kočky

18. 1. 2014

Nejkrásnější zástupci nejrůznějších kočičích plemen soutěží o tomto víkendu na mezinárodní výstavě koček v pražském hotelu Diplomat. Přihlášeno je na každý den kolem 180 zvířat, celkem jich tedy mohou návštěvníci obdivovat zhruba 360. Dalších 40 až 50 kočiček bez domova představí útulky. Lidé si mohou vybrat a odnést domů nového kamaráda. Součástí akce jsou i přednášky zaměřené na nejčastější problémy spojené s chovem koček.

Otevřeno pro veřejnost je po oba dny od 09:00 do 18:00. Výstava a posuzování začne v 10:00, vyhlášení speciálních cen a nejlepších koček mladých chovatelů je od tří odpoledne. V sobotu je program rozšířen o speciální soutěž neuznaného plemene – dlouhosrsté varianty britské kočky, v neděli o speciální soutěž perských a exotických koček.

Přednášky předních odborníků ve veterinární medicíně například na téma močení koček v bytě či antikoncepce pro kočky přinesou nové informace běžným návštěvníkům i zkušeným chovatelům.

Lidé si mohou po celou dobu výstavy zakoupit za akční ceny krmivo i chovatelské potřeby a přispět útulkům koupí výrobků, které dočasní pečovatelé o opuštěné kočky sami vyrobili. Zájemci se mohou seznámit s činností útulků a přispět jim mohou do pokladniček nebo na účet.

kočka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.