Máte pevnou vůli? Otestujte ji.
Novoroční předsevzetí na i60!

Máte pevnou vůli? Otestujte ji.
Novoroční předsevzetí na i60!

2. 1. 2014

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, do nového roku si lidé dávají nejrůznější předsevzetí. A ačkoliv se stává, že závazky vyřčené první den v roce bývají dost často porušovány, můžete otestovat svou "pevnou" vůli společně s námi. Vyslovte své letošní první předsevzetí veřejně na našem chatu a informujte průběžně po celý rok čtenáře našeho magazínu o tom, jak se vám daří vaše novoroční předsevzetí držet.

Jak známo, veřejně deklarovaná předsevzetí lidé dodržují daleko svědomitěji, než ta, která padla jen v našem duchu či v rodinném kruhu.

Podařilo se vám přestat kouřit? Opravdu jste zhubli? Skoncovali jste s alkoholem či s hádkami? Začali jste pravidelně cvičit? Poraďte ostatním čtenářům jak na to, podpořte je svou radou a zkušenostmi. V sekci Chat jsme založili nové téma Novoroční předsevzetí, kde může kdokoliv v příštích dnech své předsevzetí "vyslovit". A ostatní čtenáři mohou vaše předsevzetí nejen komentovat, ale hlavně podporovat v jeho plnění svými radami.

Pokud máte s plněním svých předsevzetí zajímavé zkušenosti, přivítáme, když nám o tom napíšete do rubriky Můj příběh.

A abychom sami šli příkladem, za redakci i60 své novoroční předsevzetí jsme připojili i my. Všichni členové se závazali, že budou každý den alespoň deset minut cvičit! Tak a máme to. Na chatu se dozvíte, jak toto své novoroční předsevzetí plníme. Nebojte, budeme poctiví a přiznáme se, když své předsevzetí porušíme!

Přejeme krásný rok 2014!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.