Na Štědrý večer všichni spolu

Na Štědrý večer všichni spolu

26. 12. 2013

Letos se už po dvacáté sešli lidé o Štědrém večeru na náměstí v Bohumíně. Toto setkání začíná pravidelně ve 21.30 hod. Tedy v čase, kdy už jsou všichni po štědrovečerní večeři, po rozbalení dárečků a těšení se s nimi. V čase, kdy přeplněným žaludkům prospěje pohyb.

Takže se scházíme všichni, kteří jen trochu chtějí či mohou. Stovky lidí! Setkáváme se zde se známými, které třeba celý rok jinde nepotkáme. Popřejeme si zdraví a štěstí a kocháme se. Čím? Třeba pohledem na krásnou výzdobu náměstí. Pohledem na vánoční strom, který opět soutěží o své nejlepší umístění. Pohledem na spoustu, spoustu spokojených lidí. Pohledem na rozsvícené svíčky, které jsou zde našim občanům rozdávány anděly. A také poslechem zpěvu Pavla Nováka. Toto vše již tradičně k našemu Štědrému večeru patří.

Pochopitelně zde neschází ani vařené víno či medovina. Ale nejkrásnější je závěr. Touto třešničkou na vánočním dortu je tradiční ohňostroj. A ten se letos opravdu vydařil. Večer byl nádherný. Tato tradice vznikla před dvaceti lety a byla mezi prvními v našem regionu. A dodnes patří mezi ojedinělé.

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.