Poslední advent nabídne
koncerty popových hvězd

Poslední advent nabídne
koncerty popových hvězd

22. 12. 2013

Poslední adventní neděle v Praze nabídne koncerty popových hvězd. Tradiční vánoční vystoupení na různých místech v metropoli připravili mimo jiné skupiny České srdce, Tři sestry a Horkýže Slíže, Václav Neckář a Helena Vondráčková. O koncerty je velký zájem, například koncert Tří sester a slovenské kapely Horkýže Slíže byl vzhledem k náporu fanoušků přesunut na Výstavišti ze sousední Incheba arény do Průmyslového paláce, jehož kapacita je o polovinu větší.

Oslavu zimního slunovratu naplánovala skupina České srdce na 22. prosince do Lucerna music baru. Koncert bude určitým způsobem jedinečný, jako host za bicí tentokrát zasedne bubeník Lukáš Pavlík. Nebudou chybět písně Bosou nohou žárem, Avalon, Holčičko neplač, Nad Bretaní a další hity. "Chceme si to prostě užít, budeme se snažit, aby to pro všechny byl skvělý vánoční večírek, na kterém pokřtíme a premiérově uvedeme nový singl Zóny z připravovaného nového alba k 25. letům skupiny," řekl kytarista Michal Šenbauer.

Dlouho očekávaný koncert skupin Tři sestry a Horkýže Slíže v Průmyslovém paláci na Výstavišti bude vyvrcholením jejich společného Bratia a sestry tour 2013, na němž většina z koncertů byla dopředu beznadějně vyprodaná. Pražský koncert se ponese v podobném duchu jako celé turné, nicméně s jistým akcentem na blížící se vánoční svátky. "Návštěvníci se mohou těšit na čtyřhodinový rockový večírek, který si skupiny mezi sebou rozdělí rovným dílem," podotkla za kapely Alena Rydvalová.

V Divadle Hybernia v neděli vyvrcholí letošní turné Václava Neckáře a skupiny Bacily. Neckář, který letos od zástupců společnosti Supraphon převzal diamantovou desku za prodej 7 600 700 nosičů, zazpívá své velké hity včetně úspěšné vánoční skladby Půlnoční.

Koncert ve Velkém sále Lucerny nabídne Helena Vondráčková. "Na vánočních koncertech v bratislavských Pasienkách a v pražské Lucerně plánuji zazpívat i několik věcí z mého nového alba Touhy. Milým hostem koncertu bude Vašo Patejdl," sdělila Vondráčková.

koncert
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.