Hurá, už je to tady, 
zvýší nám důchody!

Hurá, už je to tady,
zvýší nám důchody!

8. 12. 2013

Moje kamarádka, která má podstatně větší důchod než já, protože přesluhovala tolik let, že si to zaslouží, dostala obsílku předvánoční, že jí stát přidává k důchodu 45 korun.

Já, jelikož mám důchod podstatně nižší, protože učitelky mateřských škol měly tehdy platy malé a z toho vypočítáno vyšel i malý důchod, možná dostanu přidáno 15 korun. Ještě mi to nepřišlo a možná to nestojí ani za to poštovné a tedy neoznámí mi to vůbec. Ale já se opravdu těším, jak se rozšoupnu!

Můžu si za měsíc přilepšit o pět rohlíků, nebo tři rohlíky a několik proslavených kuřecích kůží, do kterých si rohlíky zabalím. Když ty kůže před tím ještě povařím, budu mít ještě polévku a kousek možná zbyde i pro mého malého pejska.

Copak si asi nadělila k Ježíšku naše vláda? Vánoce se na nich zase podepíší několika kily a oni se na nás budou usmívat z obrazovky jako měsíčkové. Jsem sice stará, ale mozek mi ještě funguje docela dobře. Jenom se bojím, že z toho všeho, co se v tomto státě děje, mi rozum už zůstane stát. Možná, že to ale bude pro mne dobře!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.