Portál i60 vydal svým čtenářům
knihu "Šedesát odstínů lásky"

Portál i60 vydal svým čtenářům
knihu "Šedesát odstínů lásky"

3. 12. 2013

Magazín i60 vydal svým seniorským čtenářům sbírku básní „Šedesát odstínů lásky“. Kniha, jejímž patronem je moderátor a publicista Aleš Cibulka, je sestavena z šedesáti básní, které pro portál i60 napsali Růžena Antlová, Marie Bartošová, Hana Šimková, Jana Veselková, Jarmila Peerová, Jana Šenbergerová, Dana Kolářová, Jitka Chodorová, Nina Šachová, Zuzana Pivcová a Zdeněk Heron Horenský.

„Od spuštění našeho internetového magazínu, který vedle zkušených redaktorů připravují i sami čtenáři, se v rubrice Moje próza a poezie objevily desítky krásných povídek a veršů, a tak jsme si řekli, že autorům uděláme radost a jejich dílka vydáme. A protože naši čtenáři psali zejména verše o lásce, začínáme sbírkou lyrických básní,“ uvádí manažer magazínu i60 Jan Raška.

Podle něho chce magazín i60 umožnit ženám a mužům zralého věku splnit si jejich přání - stát se autory či spoluautory tištěné publikace, do níž zanesou své vzpomínky, myšlenky či příhody. Redakce proto jedná s obchodními partnery o možnosti vydávání i dalších publikací.

„Chceme pomoci seniorům s vydáváním jejich prací, a to nejen s produkcí, sazbou a tiskem, ale částečně i financováním. Kromě básní a povídek nabídneme našim čtenářům také možnost vytištění rodinných kronik či speciálních fotoalb. Jednáme s partnery, kteří se do tohoto projektu zapojí s námi,“ dodal Jan Raška.      

Patronem knihy je Aleš Cibulka

Patronem sbírky „Šedesát odstínů lásky" je moderátor a publicista Aleš Cibulka. „Je mi opravdu ctí, že mohu být patronem této jedinečné sbírky básní. Mám ohromnou radost z toho, že se stále najdou lidé, kteří mají rádi poezii a že LÁSKA pro ně není jenom zažitým klišé, ale skutečnou hodnotou, bez ohledu na věk. Při čtení některých veršů mě doslova mrazilo. Krásně mrazilo. Přeji nejen autorům, ale i čtenářům této sbírky mnoho lásky a magazínu i60 držím palce, aby mohl vydat další knížky, které napsal sám život,“ píše v úvodníku sbírky moderátor a publicista Aleš Cibulka.

„Láska provází člověka od narození. Milující matka přivádí na svět své dítě, s láskou jej vychovává i provází životem. A pak se i ono jednou oddá své první lásce. Když má člověk štěstí, s láskou sdílí partnerský vztah a s láskou nakonec z tohoto světa odchází. Láska má tisíce podob, je horoucí až žhavá, falešná i krutá. Šedesát odstínů lásky vám představí tato sbírka básní. Autory jsou ženy a muž zralého věku, kteří se sešli na jednom místě - portálu i60.cz. Jsou to láskyplné verše, v nichž se odráží životní zkušenosti, nadhled, ale i pokora a smíření. Vydáváme tuto knížku s láskou,“ uvádí na záložce knihy redakce magazínu i60.

Sbírku Šedesát odstínů lásky graficky připravila a svými ilustracemi doplnila Michaela Horáková a vytiskla tiskárna Powerprint. Knihu bude možné od zítřka objednat za 190 Kč ZDE

Soutěže magazínu i60

Dnes skončila jedna z produktových soutěží o radiobudík Sencor. Ze správných odpovědí byla vylosována: Iveta Balážová. Až do 15.12. můžete soutěžit o nordic walking hole a také o přírodní nosni kapky Pinosol. Další produkty připravujeme. A jako vždy v neděli vyhlašujeme vítěze vědomostní soutěže. Vylosováni byli: Ladislav Jirásek a Luboš Edl.

Nezapomeňte, že vyhrát můžete také v soutěži Můj fígl (více info zde) o přístroj na osvěžující nápoj Sodastream, ale také knihu šéfa Pražského kulinářského institutu "Poklady klasické české kuchyně". Stačí poslat zajímavé recepty na sváteční stůl do naší rubriky Moje recepty.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.