Nechte se inspirovat, čtěte,
pište a soutěžte na i60.cz

Nechte se inspirovat, čtěte,
pište a soutěžte na i60.cz

18. 11. 2013

Víte, jak si poradít se spáleninami, jak vyhnat myši, jak během pár minut uvařit brambory, jak si snadno poradit s usazeninami ve dřezu? Odpovědi na tyto otázky nám napsali čtenáři v rámci naší soutěže Můj fígl. Pokud i vy máte nějaký zajímavý recept, jak si poradit s nějakou nenadálou sitací, pošlete jej do rubriky Můj fígl. Nejlepší fígl vyhraje přístroj na skvělý nápoj Sodastream.

Jak se nespálit při výběru vánočních dárků?

 Už máte nakoupeny vánoční dárky, nebo zatím jen přemýšlíte, čím udělat radost? Jak nešlápnout vedle při výběru vánočních dárků vám odpoví článek redaktorky Vratislavy Hofmanové "Nejstrašnější vánoční dárky, jimiž otrávíte babičku i dědu", který najdete zde. Pokud máte nějaký pěkný tip, podělte se s ním s ostatními čtenáři na chatu, kde jsme založili nové téma Vánoce. Nejoriginálnější tip na vánoční dárek odměníme knihou.

Jak spolehlivě ušetřit elektickou energii?

  Například tím, že vypnete všechnu nepoužívanou elektroniku, včas odmrazíte mrazák, anebo začnete více vařit v tlakovém hrnci. Tisíce korun lze ročně ušetřit i změnou dodavatele elektrické energie. Spočítat úspory si můžete nechat zde. Více informací se dozvíte zde.

Jak si ulevit od bolesti?

Trápí vás bolesti kloubů, anebo chcete vědět, jak rychle vyléčit pohmoždění, namožení svalu či výron? Řešením je Dolgit krém nebo gel, které obsahují ibuprofen. Více informací můžete najít zde.

Jak zabránit podvýživě ve stáří?

Staráte se v rodině o nemocného příbuzného, anebo babičku či dědečka ve vysokém věku? Víte, jaká je ideální výživa při onkologickém onemocnění, anebo ve stáří? Více se dozvíte v článku Podvýživa starších lidí, který najdete zde.

Jak vypadat dobře i po šedesátce?

  To vám napoví naše nová rubrika Móda. Například se v ní dozvíte, podle čeho vybírat kozačky, jaké nosit šperky, či kde sehnat módní šaty nebo kalhoty pro plnoštíhlé dámy. Podívat se můžete zde.

Jak vyhrát hezkou cenu v magazínu i60?

Jednoduše, stačí odpovědět na jedinou otázku a vyhrát můžete například nordic walking Caltrate, multifunkční budík Sencor, nosní kapky Pinosol nebo knižní bestseller Kouzelná mapa. Produktové soutěže najdete zde.

Knižní ceny můžete každý týden vyhrát také ve vědomostním kvízu. Z úspěšných soutěžících uplynulého týdne byli dnes vylosováni: Vlaďka Nováková a Milan Šafránek.

Jak elegantně proplouvat dnešní zrychlenou "elektronickou" dobou? To vám každý den radí magazín i60. Tahle země není jenom pro mladý!

 

P.S.: A jak vyhrát Davis Cup? Zeptejte se českých hrdinů Radka Štepánka a Tomáše Berdycha!


čtenáři soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.