Zlepšováky, móda, horoskopy...
Portál i60 přináší další novinky

Zlepšováky, móda, horoskopy...
Portál i60 přináší další novinky

11. 11. 2013

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, potvrzuje se, že starší generace je studnicí zkušeností a inspirace. Před několika dny jsme spustili zcela novou soutěž s názvem Můj fígl, jejímž cílem je nabídnout čtenářům zajímavé a neotřelé způsoby řešení nenadálých situací. Jsme rádi, kolik se nám sešlo příspěvků a že jste si soutěž oblíbili. Nová rubrika, která za tímto účelem vznikla v sekci Můj svět, by se tak měla stát zásobárnou praktických nápadů na téma "Jak na to". 

Ihned po vyhlášení soutěže, v níž se hraje o přístroj na osvěžující nápoj Sodastream, jste nám začali posílat své fígly. V této souvislosti však chceme upozornit, že porota vybere do finále pouze ty příspěvky, které jsou něčím opravdu originální a zajímavé. V administraci se nám totiž začaly množit "nápady" evidentně stažené z internetu. Takové příspěvky těžko budou mít šanci na umístění.

Móda (nejen) pro dámy

Další nedávnou novinkou v obsahu magazínu i60 je rubrika Móda. V ní vám redaktorka Vratislava Hofmanová bude následující týdny představovat novinky ze světa módy, ale především nabízet informace o tom, jaké jsou nové trendy, které oděvy a doplňky si brát při nejrůznějších příležitostech, či co se pro dámy (i pány) ve zralém věku hodí a co už ne. První příspěvky najdete zde.

Horoskopy a nové soutěže

Další novinkou magazínu i60 jsou horoskopy. Přímo na homepage i60 pod aktuálními články najdete každý den nový horoskop pro své znamení. A tak pro ty, kdo věří hvězdám a osudu podle jejich konstelace, bude tato novinka jistě vítaným zpestřením.

Novinky máme i v sekci Soutěže. Hrát nyní můžete o multifunkční budík Sencor, nordic walking hole značky Caltrate, nosní kapky Pinosol, ale také o knižní bestseller Kouzelná mapa a již tradičně o vstupenky na další díl natáčení pořadu Sejdeme se na Cíbulce. Všechny soutěže najdete zde.

Slevy pro seniory

Chystáme další novinky, mimo jiné přehled nejrůznějších slev pro seniory. Přineseme vám například informace o slevových kuponech Senior Pas a také Slevenkách, o nichž sami diskutujete na našem chatu nebo v rubrice Líbí/Nelíbí. 

Vědomostní kvíz

A jako každý nedělní večer oznamujeme na závěr vylosované výherce vědomostního kvízu. Ve 28. týdnu soutěže byly vybrány čtenářky Soňa Prachfeldová a Ludmila Dočekalová.

Gratulujeme, čtěte každý den magazín i60 a mějte na paměti, že Tahle země není jenom pro mladý!


čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%