Další konopná lékárna 
bude otevřena v Mělníku

Další konopná lékárna
bude otevřena v Mělníku

7. 11. 2013

S prvními listopadovými dny se otevírá další konopná lékárna, tentokrát v Mělníku ve zdravotnickém středisku Medicponit. Od pátku 8. listopadu nabídne oleje, mastičky i zdravé těstoviny z povoleného konopí. Kožní problémy, tělesné bolesti a řadu dalších zdravotních komplikací mohou lidé řešit produkty z tolik kontroverzní byliny.

"V naší konopné apatyce naleznou pacienti rozsáhlé spektrum konopných produktů určených k prevenci chorob i takových, jež jsou odborníky doporučované na zmírnění příznaků chorob. Tým pracovníků provozovny bude mít za úkol výrobky nejen nabízet k prodeji, ale také šířit osvětu o konopí a jeho léčebných účincích," říká Jiří Stabla, provozovatel Konopnyshop.cz a majitel značky Carun. Podle něho je veškerý sortiment je z konopí s obsahem THC pod 0,3 procenta. Produkty z léčivého konopí jsou u nás takto legálně i fakticky k dostání, dokud z výběrového řízení nevzejde dodavatel na léčebné konopí do lékáren s vyšším obsahem účinných látek.

Výtažek z konopí

Vedle konopné kosmetiky prezentované tělovým krémem, olejem, mýdlem či intimním gelem budou v prodejně k dostání potravinářské produkty značky Carun, do kterých patří konopné semínko, konopný olej, těstoviny či sirup a víno. Nebude chybět ani uznávaná konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Sortiment je v nabídce společně s informacemi o zdravotních účincích konopí na webu http://www.konopnyshop.cz/.

Pomoc proti zdravotním neduhům

Konopí a produkty, jako mast, krém či olej, pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky a doposud nebyl zaznamenán jediný případ úmrtí po jeho užití.

Síť konopných lékáren

Konopná lékárna vznikla díky úspěšnému zahájení provozu první z nich, a to v Praze. Následovaly další v Českých Budějovicích, v Litoměřicích, v Havířově, Ostravě a Brně, Benešově.

 

Chcete se zeptat na cokoliv ohledně léčení konopím? Dotaz  můžete položit prostřednictvím Konopné poradny, kterou najdete zde. Pro vložení dotazu se musíte přihlásit (zaregistrovat).
konopí
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.