Foto

Příští úterý mají e-shopy
dopravu zboží zadarmo

6. 11. 2013

Stovky českých internetových obchodů odpustí příští úterý zákazníkům poštovné. Čeští zákazníci během Dne dopravy zdarma podle odhadů uspoří na poštovném asi sedm milionů korun. Loni během akce lidé ušetřili na poštovném 5,5 milionu korun a v zapojených obchodech uskutečnili 87 300 objednávek. Den dopravy zdarma pořádá vyhledavač slev Heureka.cz.

Loni svým zákazníkům odpustilo poplatky za dopravu 583 e-shopů. Počet zapojených internetových obchodů zatím přesáhl 300. "Doprava zdarma je mezi Čechy letos fenoménem, což dokazuje například i stále sílící obliba osobních odběrů. Letos očekáváme ze strany zákazníků i e-shopů o akci vyšší zájem než vloni," uvedl ředitel Heureka.cz Tomáš Braverman. Letošní ročník akce začíná v úterý 12. listopadu od 12:00 hodin a končí ve středu 13. listopadu ve 12:00 hodin. "Zákazníci ušetřili v loňském roce během Dne dopravy zdarma více než 5,5 miliónu korun a počet objednávek v zapojených e-shopech vzrostl v průměru o 191 procent," dodal Braverman.

Během loňského Dne dopravy zdarma byla průměrná cena objednávky 1555 korun. Nejčastěji zákazníci objednávali elektroniku, zboží z kategorie dům a zahrada a filmy, knihy a hry. Do letošního ročníku akce jsou zatím zapojeny například e-shopy Sperky.cz, Tescoma.cz nebo UrbanStore. Seznam zapojených obchodů naleznou zákazníci na stránkách organizátora. Letošním partnerem akce je doručovací společnost DPD.

Inspirací pro Den dopravy zdarma je Freeshippingday.com, který vznikl ve Spojených státech. Letos se bude konat už šestý ročník.

e-shopy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.