Startuje šestá řada StarDance: 
favoritem je Ondřej Brzobohatý

Startuje šestá řada StarDance:
favoritem je Ondřej Brzobohatý

2. 11. 2013

Na prvním programu České televize (ČT) odstartuje dnes večer ve 20 hodin šestá řada velmi úspěšná taneční soutěže StarDance. Nová série show se zaměří na muzikály a slavné filmové melodie. Podle bookmakerů Fortuny má největší šance na výhru herec a hudebník Ondřej Brzobohatý, který bude tančit s Evou Krejčířovou.

Druhou horkou favoritkou je podle Fortuny Brzobohatého přítelkyně Taťána Kuchařová, Miss World 2006, která je v páru s Janem Onderem. Ten soutěž loni vyhrál s atletkou Kateřinou Baďurovou.

Nejmenší šance na vítězství má podle bookmakerů bývalý diskař Imrich Bugár. Další letošní soutěžící se sportovní minulostí je bývalá atletka Šárka Kašpárková. Ve StarDance se dále představí herci Pavel Řezníček a Anna Polívková nebo hudebník Matěj Ruppert. Osmou účastnící je sólistka na violu Jitka Hosprová.

Nový ročník taneční soutěže, který budou stejně jako v předchozích letech moderovat Marek Eben a Tereza Kostková, bude ČT opět vysílat z barrandovského ateliéru s plochou přes dva tisíce metrů čtverečních. Hlediště se ve srovnání s loňskem rozšíří asi o 50 míst, sál tak letos pojme kolem 350 diváků. V televizi show loni sledovalo v průměru 1,3 milionu diváků.

televize zábava
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.