Fotosoutěž skončí za 18 dní, 
zkuste ulovit poslední snímek

Fotosoutěž skončí za 18 dní,
zkuste ulovit poslední snímek

14. 10. 2013

Příroda v posledních dnech namíchává ty nejkrásnější barvy, a tak čtenářům nabízíme poslední možnost ulovit ten nejlepší snímek do fotosoutěže "Barvy podzimu". Všichni soutěžící mohou poslat do soutěže ještě jednu - pátou fotografii.

Soutěž, v níž se hraje o zahradní štěpkovač v hodnotě 9200 Kč od společnosti Mountfield, kvalitní bezdrátový telefon Gigaset A400, pleťovou masku Mary Kay, doplněk stravy pro muže po čtyřicítce Gelée Royale, multivitamínový nápoj MinAvit a lepidlo Pattex100%, končí 31. října. Porota vybere pět nejlepších snímků, které získají alespoň 30 čtenářských hlasů. Hodnotit se bude nejen kvalita fotografie a také její popisek. Zachyťe nádherné barvy podzimu a vyhrajte!

Dnešní vítězové

Dnes skončila jedna z produktových soutěží, a to o telefonní přístroj Gigaset A400. Ze správných odpovědí losovací program vybral tohoto čtenáře: Petr Václavek. A jako každou neděli, i dnes jsme vylosovali dva čtenáře, kteří v minulém týdnu úspěšně odpovídali na otázky vědomostního kvízu. Vylosováni byli Jan Weber a Eva Hubáčková.

Vyhrajte knihy a vstupenky

Pokračuje vědomostní soutěž, hrát můžete nově o knižní bestseller "Kouzelná mapa", vstupenky na výstavu "Život bez bariér" na ostravském výstavišti Černá louka a opět také o vstupenky na natáčení televizního pořadu Sejdeme se na Cibulce", které se uskuteční v pražském Divadle U Hasičů ve čtvrtek 17. října 2013 od 12 hodin. Tentokrát si Aleš Cibulka pozval do divadla herce Jana Přeučila, Otakara Brouska mladšího, Ondřeje Kepku, ale také Michaelu Dolinovou či Jaroslava Uhlíře.

Všechny soutěže najdete zde. Soutěžte, hrajte hry, čtěte magazín i60, protože tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.