Česká televize představila
divákům magazín i60.cz

Česká televize představila
divákům magazín i60.cz

14. 4. 2012

Česká televize představila divákům ve zpravodajském pořadu Události portál i60.cz, který oslovila na veletrhu For Senior v pražských Letňanech. Všímá si tak rostoucího zájmu firem o cílovou skupinu dříve narozených, kterou média ještě do nedávné doby opomíjela.

„Jsme rádi, že veřejnoprávní televize projevila zájem o starší generaci, která si naši pozornost a úctu bezpochyby zaslouží,“ uvedla k tomu mluvčí i60.cz Simona Rašková. „Projekty určené seniorům považujeme za velmi perspektivní, v této věkové kategorii je velmi mnoho aktivních lidí, kteří si chtějí užívat, cestovat, poznávat nové země , nové přátele,\" dodala pro ČT.

Magazín i60.cz přináší aktivním seniorům zajímavé tipy z oblasti zábavy, kultury, cestování, zdraví, bydlení, gastronomie a volnočasových aktivit. i60.cz je zároveň jedním z mála českých portálů, který je interaktivní a čtenáři na něm mohou publikovat nebo se vzájemně seznamovat.

Na záznam se můžete podívat zde.

Česká televize média
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...