Kouzelná mapa: knižní bestseller, 
jež ukáže správnou cestu životem

Kouzelná mapa: knižní bestseller,
jež ukáže správnou cestu životem

2. 10. 2013

Jak najít správnou cestu svým životem? Jak se stát spolutvůrcem vlastního osudu? A jak potkat štěstí? Výtečným praktickým průvodcem je kniha Kouzelná mapa jedné z nejprodávanějších kanadských autorek Colette Baron-Reidové. Pomáhá najít smysl a magii našeho životního příběhu a popisuje mocné síly, které naše cesty předurčují. Každému nabízí i symbolickou mapu, jejíž pomocí dokážeme lépe určit, kde právě jsme, kam směřujeme a objevit tak nové, pozitivní cesty do budoucna. Kouzelná mapa vychází v nakladatelství Synergie, které současně s knihou vydává i krásné vykládací karty. Padesát dva věšteckých karet s kapesním výkladovým slovníkem význam knihy rozšiřuje a doplňuje.

Jak se posunout k lepšímu? Kniha napoví...

Kniha Kouzelná mapa i vykládací karty nás informují o naší situaci, kterou - zaslepeni radostí či strachem – nemůžeme sami vidět a posoudit objektivně. „Když se změníte, změní se i Kouzelná mapa. Země se točí, planety obíhají kolem Slunce, a stejně tak i vy se na své cestě pohybujete a zároveň se mění i vše okolo vás. I nejhorší frustrace a neštěstí je jenom „místo“, jeden bod. A kniha ukazuje, jak se posunout k lepšímu,“ uvádí Reidová. 

Ať už se tedy nacházíme ve Vyprahlé poušti, v Údolí ztrát či na úpatí nehybné Hory, Kouzelná mapa nás informuje, varuje, ale i laskavě vede. Především nás ale povzbuzuje, protože pomáhá pochopit smysl toho, v jaké životní situaci jsme se právě ocitli a do jaké další „krajiny“ můžeme dojít. Podle Colette Baron-Reidové se totiž na každém místě něčemu naučíme. A to se nám pak může hodit v další zemi, tedy v další životní etapě. „K tomu abychom někam došli, musíme odněkud i přijít. Vše má souvislost a náš život je cesta tisíci místy,“ míní autorka, která sama svou pravou cestu dlouho hledala.

"Život bez pohybu není možný"

V její Kouzelné mapě provázejí čtenáře imaginární „kouzelné“ postavy z mýtů a pohádek. A nechybí tu ani Skřítek, naše skryté ego, které brání našemu štěstí a svobodě. Kouzelná mapa zároveň varuje před různými zkratkami či oklikami a orientuje nás směrem k vytčenému cíli. „Kdykoli přijdete na místo odpočinku, toužíte jít dál, protože život bez pohybu není možný,“ moudře dodává spisovatelka a jasnovidka, která pracuje také jako intuitivní poradkyně. Sama prožila bouřlivé mládí, ale svůj život plný vzestupů i pádů nakonec dovedla do klidné a šťastné krajiny svojí současné rodiny a práce pro druhé. Nyní vede semináře, účinkuje v rozhlase a nahrává meditační CD. Žije v Sedoně v Arizoně se svým manželem a dvěma dětmi.

Kouzelná mapa, autor Colette Baron-Reid, vydalo Synergie Publishing SE, Praha, přeložila Denisa Štrbová,  280 stran, doporučená cena 299,-Kč.  Vychází  i v elektronické podobě. www.synergiepublishing.com

knihy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.