Začíná fotosoutěž "Barvy podzimu"
o zahradní štěpkovač za 9200 Kč!

Začíná fotosoutěž "Barvy podzimu"
o zahradní štěpkovač za 9200 Kč!

16. 9. 2013

Také býváte fascinováni barvami, které vždy v podzimních měsících vykouzlí příroda? Právě "Barvy podzimu" jsou tématem naší nové fotosoutěže. Jste-li majiteli fotoaparátu, určitě i vy máte ve svých fotobankách snímky podzimní přírody a pokud ne, určitě se vám vyplatí nějaké pěkné fotografie pořídit. V soutěži se totiž hraje o velmi kvalitní zahradní štěpkovač Powersilent v hodnotě 9200 korun, který nám do soutěže věnovala společnost Mountfield.

Už od zítřejšího dne můžete vkládat své soutěžní fotografie prostřednictvím formuláře na speciální stránce magazínu i60. V pondělí ráno se fotosoutěž ukáže také na homepage. Každý soutěžící může vložit do soutěže celkem tři fotografie. Jako vždy i tentokrát mohou jednotlivé snímky posuzovat sami čtenáři, porota složená z členů redakce pak vybere pět nejlepších snímků, které v době trvání soutěže získají alespoň 30 hlasů. Hodnotit budeme nejen kvalitu snímků, ale také jejich popis. Tzn., že nebude stačit jen název snímků, ale i jejich "příběh", tedy popisek, odkud snímek pochází, co zachycuje, proč je právě tento snímek podle jeho autora zajímavý. Soutěž potrvá až do 31. října. Vítěze soutěže vyhlásíme v neděli 3. listopadu 2013. Kromě vítěze obdrží věcné ceny další čtyři soutěžící. 

Soutěž o vstupenky na Hanu Zagorovou a Lucii Bílou

A pokračují i další soutěže magazínu i60. Již potřetí zve čtenáře magazínu i60 moderátor Aleš Cibulka na natáčení svého pořadu "Sejdeme se na Cibulce" v Divadle u Hasičů. Tentokrát bude zpovídat dvě hvězdy české pop-music Hanu Zagorovou a Lucii Bílou. Soutěží se o celkem 100 vstupenek, každý soutěžící získá dvě vstupenky zdarma. Pozor, natáčení probíhá v divadle už tuto středu 18.9. 2013, tzn. že o vstupenky můžete soutěžit od dnešního dne do úterního večera zde. V úterý večer pošleme všem úspěšným soutěžícím e-mail s heslem, které pak stačí uvést v pokladně divadla. Lucie Bílá a Hana Zagorová a samozřejmě Aleš Cibulka se již na vás těší!

Soutěž o telefonní přístroj Gigaset A400

Zatímco soutěž o vstupenky do Divadla U Hasičů se týká zejména čtenářů z Prahy a okolí, čtenáři ze všech koutů republiky mohou soutěžit o bezdrátový telefonní přístroj Gigaset A 400. Telefon má podscvícený display, 80 pozic v telefonním seznamu a díky pohodlným tlačítkům je vhodný i pro seniory. Soutěžit o telefonní přístroj můžete do 29.9. zde.

A pokračuje také vědomostní soutěž o knižní ceny nakladatelství Fragment. Vítězi soutěže z minulého týdne jsou tito soutěžící: Dana Kolářová a Jitka Chodorová.

Čtěte magazín i60, soutěžte, bavte se, vždyť tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%