Praha se stane centrem fanoušků whisky

Praha se stane centrem fanoušků whisky

5. 9. 2013

Irská, skotská, bourbon, single malt, smoked nebo highland  - druhů whisky je několik a orientovat se v nabídce, to chce zkušenost.

Ve dnech 20. a 21. září se v Praze na Novoměstské radnici uskuteční první ročník festivalu Whisky Live Prague. V nabídce festivalu je více než 170 značek kvalitní whisky z celého světa. Na dvoudenní akci věnované whisky se sejdou zástupci renomovaných značek, aby nejen milovníkům whisky, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti přiblížili tajemství popularity tohoto zlatavého nápoje a pomohli jim lépe se orientovat v nabídce.

Návštěvníci se mohou těšit na profesionální degustace, semináře, vybrané delikatesy a příjemnou společnost znalců whisky. V rámci tzv. Masterclasses budou mít zájemci příležitost dozvědět se víc o výrobě, chutích a vůních konkrétní značky. Získají tak  jasnou představu o tom, jak se whisky liší dle stáří a dalších kriterií. Seznam a rezervace Masterclasses je k dispozici na stránkách festivalu.

O hudební doprovod celé akce se postarají studenti English College v Praze. Atmosféru místa podtrhnou obrazy a fotografie vybraných umělců.

Vstupenky na akci jsou k dostání v síti Ticketstream www.ticketstream.cz. Cena vstupenky je 780,- Kč a umožňuje vstup do místa festivalu na čtyři hodiny. V ceně je 5 Dramů neboli ochutnávek, doutník,vlastní sklenička na whisky Glencairn a brožurka na psaní degustačních poznámek. Další ochutnávky budou na místě zdarma nebo ke koupi za 30,- Kč/Dram. Více informací o Whisky Live Prague, včetně programu a vstupného, najdete na stránkách http://www.whiskyliveprague.cz/

festival whisky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%