Soutěž "Moje prázdniny" skončila,
vítěze vyberou již brzy sami čtenáři

Soutěž "Moje prázdniny" skončila,
vítěze vyberou již brzy sami čtenáři

2. 9. 2013

Prázdniny skončily a s nimi je u konce také naše velká letní literární soutěž na téma "Moje prázdniny". Poslali jste do soutěže několik desítek svých prázdninových příběhů, které jste prožili v mládí, anebo se svými dětmi či vnoučaty. Všechny vaše vzpomínky, poučné či vtipné příspěvky nyní posoudí porota složená z členů naší redakce. O celkovém vítězi však tentokrát necháme rozhodovat vás.

Redakce vybere ze všech soutěžních příspěvků šest příběhů, které postoupí do finále. Od středy  4.9. do neděle 8.9. pak budou moci všichni registrovaní čtenáři dát hlas vybraným finálovým příspěvkům. K dispozici budou mít všichni celkem šest hlasů, které budou moci být jakkoli rozděleny mezi šest příspěvků. Hlasování bude uzavřeno v neděli 8.9. v 18.30 hod. Vítěz obdrží digitální fotoaparát Olympus, mezi ostatní finalisty pak budou rozděleny další ceny - velkokapacitní flashdisk, konopná mast Carun, multivitamínový přípravek MinAvit, sprchový gel Lactovit Activit a kniha Jak překousnout babičku.

Výherci kvízu a produktových soutěží

Již brzy spustíme nové soutěže, pokračovat po prázdninách bude také vědomostní kvíz a soutěžit bude možné i o rlzné produkty, které nám do soutěží věnují naši obchodní partneři. Dnes skončila soutěž o Autoatlas České republiky. Ze správných odpovědí byli vylosování tito soutěžící: Svatava Páleníková a Miroslav Poláček.

V tomto týdnu můžete dále soutěžit o skvělé rybí konzervy norské společnosti King Oscar a nově také o volné vstupenky na natáčení televizního pořadu "Sejdeme se na Cibulce", které se bude konat 10. září v pražském Divadle U Hasičů.

A samozřejmě zbývá vyhlásit vítěze vědomostní soutěže z minulého týdne: Tentokrát byli vylosováni tito soutěžící: Jan Jadviščok a Olga Pětivoká.

Jak jsme se již zmínili dříve, v průběhu září spustíme v magazínu i60 další novinky, které potěší všechny čtenáře, kteří mají rádi zábavu.

Tahle země není jenom pro mladý!

Moje prázdniny
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.