Magazín i60.cz přináší
další novinky a vylepšení

Magazín i60.cz přináší
další novinky a vylepšení

3. 4. 2012

Píšete prózu nebo poezii a rádi byste se o své dílo podělili s ostatními? S magazínem i60.cz máte nyní příležitost! Právě jsme spustili novou rubriku Moje próza/poezie, kde můžete své povídky, fejetony či básně publikovat. Systém vkládání textů je stejný jako u ostatních autorských rubrik.

K dalším novinkám patří rozšíření rubriky Gastronomie, v níž také chceme dát prostor především Vám, čtenářům. Do sekce Můj recept nám můžete posílat návody na přípravu jakýchkoliv dobrot i s fotografiemi, nejlepší recepty odměníme. „Už dnes mohu prozradit, že máme přichystány nové soutěže o atraktivní ceny, které nám věnovaly společnosti Mountfield a rakouská Emporia Telecom. Hlavní cenou bude ubytování v krásném třeboňském penzionu Vila Jasmína,“ říká manažer redakce Jan Raška.

Vylepšili jsme také rubriku Nákupy, v níž přibyla nová sekce Nákupní tipy, kde budete nacházet nové produkty nejrůznějších kamenných i internetových obchodů. Prozatím je nabídka omezená, jsme teprve na začátku, ale produkty budou postupně přibývat. Máte-li nějaké vlastní tipy na zajímavé obchůdky či konkrétní zboží do rubriky Můj nákup, pošlete nám je. S obchodními partnery rovněž jednáme o slevách, které by poskytovali výhradně registrovaným čtenářům i60.

Jak jste si jistě všimli, částečnou proměnou rovněž prošla úvodní strana, kde jsou nově upoutávky na nejzajímavější stránky, služby či rubriky. Přímo z homepage se tak rychleji dostanete k rozhovorům či seriálu Radosti slavných, na stránku her či do rubriky Společnost+, kde najdete větší témata, týkající se každodenního života seniorů.

Průběžně pracujeme na dalších vylepšeních našeho magazínu, který se za tři měsíce své existence stal nejčtenějším svého druhu v Česku. Například bude možné přidávat ke čtenářským vzkazům fotografie a bude vidět jejich historie, čtenářské vzkazy tedy budou viditelné, a to jak ty příchozí, tak odchozí.

čtenáři novinky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...