Kvůli knize Padesát odstínů šedi
musí zasahovat londýnští hasiči

Kvůli knize Padesát odstínů šedi
musí zasahovat londýnští hasiči

5. 8. 2013

Nečekaný dopad na výjezdy londýnských hasičů má erotický bestseller Padesát odstínů šedi. Od chvíle, kdy vyšel, stoupl počet případů, kdy hasiči vyjíždějí k osobám, které se nemohou dostat z pout, jimiž jsou v rámci sexuálních hrátek připoutány k posteli.

Londýnská hasičská jednotka potvrdila, že už řešila 79 podobných případů, plus devět dalších, kdy se muž nemohl zbavit prstence navlečeného na penis. "Některým z těchto nehod by bylo snadné předejít jen s trochou zdravého rozumu," řekl listu hasič Dave Brown. A dodal, že dotyční lidé přejdou z Padesáti odstínů šedi na "padesát odstínů červenání" do doby, než hasičská jednotka dorazí, aby je z trapné situace osvobodila.

Erotická trilogie

Padesát odstínů šedé (Fifty Shades of Grey) je první díl erotické trilogie, kterou napsala E. L. James a zaujala tak čtenáře po celém světě. Studentka literatury Anastasia Steel má za úkol zpracovat rozhovor s úspěšným a bohatým podnikatelem Christianem Greyem (Grey = angl. šedý, odtud název knihy 50 odstínů šedé) Na domluvenou schůzku přijde muž, který Anastasii neuvěřitelně přitahuje. Je okouzlující, krásný, neuvěřitelně chytrý, svůdný a hrozivý. Nezkušená a nevinná dívka poprvé zažívá pocit, že nějakého muže chce. Z jedné strany ji odrazuje jeho záhadná rezervovaná osobnost a z druhé strany se mu strašně touží přiblížit.

Starší a zkušený Christian není schopen odolat klidné kráse, důvtipu a nezávislému duchu mladé dívky. Ať chce nebo ne, musí si přiznat - touží po ní, chce ji...ale za svých vlastních podmínek. Anastasia je šokovaná i vzrušená Christianovými nezvyklými erotickými chutěmi. Váhá, ale není schopná mu odolat. Vášnivý živočišný vztah odkrývá jejich tajemství i temné sexuální touhy.

knihy vztahy a sex
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.