Jaroslava Obermaierová:
S pejskem na chmury není čas

Jaroslava Obermaierová:
S pejskem na chmury není čas

31. 3. 2012

Když máte pejska, nemáte čas na špatnou náladu. Psi mě vždy hodně zajímali. Ráda bych věděla více o tom, co si myslí, jak uvažují, a teď trochu lituju, že jsem neměla více času chodit se svými pejsky do různých psích škol nebo cvičení. Patnáct let jsem měla jezevčici, bohužel loni po těžké nemoci odešla. Špatně jsem se s tím vyrovnávala. Naštěstí mi zůstala ještě Pariska, pražská krysařička. Díky tomu, že je malinká, ji můžu brát s sebou na natáčení. Je hodná, neštěká, čeká na mě pěkně v herecké šatně a také se mnou jezdí na zájezdy. Nevím, proč si lidé o krysařících myslí, že jsou nervní a vzteklí, Pariska je strašně hodná. Je ráda mezi lidmi, takže jí nevadí, když mám hodně práce a ráda chodí všude se mnou.

Práce teď mám díky seriálu Ulice dost. Seriál mě baví více než práce v divadle, protože natáčení každodenního cyklu pěkně odsejpá, není čas na nějaké průtahy a já mám takový styl práce ráda. A také máme radost, že se moje bába Nyklová z Ulice lidem líbí. Ona to tedy zrovna kladná postava není, lidé se mě často ptají, jak se mi taková drbna hraje. Odpovídám, že je to prostě práce, zahraju ji a zase jdu. Vlastně je mi svým způsobem sympatická. Je to prostě ženská, která chce mít o všem přehled. Takových nás je ve skutečnosti hodně, ne?

osobnosti pes
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%