Magazín i60 rozdává další ceny:
grily Kulm, knihy a Hemor-Rite

Magazín i60 rozdává další ceny:
grily Kulm, knihy a Hemor-Rite

29. 7. 2013

Máme za sebou možná nejteplejší den roku. Jak jste jej trávili? Venku u vody, anebo jste se raději chránili před sluncem ve svém bytě? Pokud i vy řešíte, jak přežít současné vedro v rozpáleném bytě, můžete si přečíst několik triků a tipů v článku naší čtenářky Jiřiny Topolové, který najdete zde

Terapie chladem. Asi všichni by ji v současných dnech brali. Ale zajímavá je zejména pro ty, koho trápí hemoroidy. Mnozí z Vás už ví, že právě chladem se dají zmírnit nepříznivé projevy hemoroidů díky novému přípravku Hemor-Rite. A právě o něj jste mohli v posledních třech týdnech soutěžit. Kdo vyhrál? Náš losovací program vybral tyto čtenáře se správnou odpovědí (A -dvě hodiny): Václav Šmoranc, Jana Eisová, Ludmila Březinová, Josef Řezníček a Lada Novotná. Gratulujeme úspěšným soutěžícícím! Pokud nejste mezi vylosovanými a máte o Hemor-Rite zájem, objednat si jej můžete zde

Letní grilování

Dnes jsme se všichni doslova ugrilovali. Současná vedra ale zase za pár dní odplynou a vrátí se příjemné letní večery, při kterých je možné si opravdu něco grilovat. Pokud jste se i vy účastnili soutěže o dřevěný gril Kulm a označili jste jako správnou odpověď A) tedy, že provozovatel portálu www.gril.cz dodává vybraná grilovací zařízení také pod vlastní značkou Lucifer, může být jedno z těchto tří jmen vaše. Vylosováni byli: Jarmila Moosová, Jiří Kulíšek a Kateřina Sýkorová. Gratulujeme výhercům a věříme, že nám pošlou fotku ze svého prvního grilovacího večera nebo třeba recept na nějakou dobrotu.

A jako každou neděli i dnes jsme losovali úspěšné soutěžící, kteří se účastní vědomostního kvízu. Tentokrát měli štěstí Iveta Prchlíková a Jana Šenbergerová.

Až do sekce Vědomostní kvíz nahlédnete, uvidíte jednu novinku. Naše redakce se dohodla na spolupráci s nakladatelstvím Fragment, které nám bude dodávat do soutěže knižní ceny. Každý týden Vám představíme dva knižní tituly tohoto vydavatelství, o které budete moci soutěžit. V nabídce pro příští týden je to povídková kniha Josefa Laufra "Roura od kamen"  a knížka "Bystrá hlava pro seniory" plná hlavolamů, rébusů a křížovek. Tak chladnou hlavou do nového týdne!

A nezapomeňte, že soutěžit můžete nadále o ruční vysavač ETA a také o digitální fotoaparát v naší literární soutěži "Moje prázdniny".

Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.