Vyhrajte digitální fotoaparát, gril, 
ruční vysavač ETA či Hemor-Rite!

Vyhrajte digitální fotoaparát, gril,
ruční vysavač ETA či Hemor-Rite!

22. 7. 2013

Digitální fotoaparát, grily na dřevěné uhlí, ruční vysavač ETA, knihy, ale třeba i unikátní přípravek na léčbu hemoroidů. To vše můžete nyní získat v soutěžích magazínu i60.

Knihy můžete vyhrávat každý týden, a to v našem vědomostním kvízu. Za správně odpovězené otázky minulého týdne získávají knihu tito vylosovaní soutěžící: Hana Pášová a Jaroslava Handlová.

Digitální fotoaparát vyhraje v naší literární soutěži nejlepší příspěvek na téma "Moje prázdniny". Sepište příběh, tip na dovolenou, ale třeba i báseň či dokonce recept, tedy jakýkoliv text, v němž se necháte inspirovat prožitými prázdninami. Soutěž již běží od začátku prázdnin, první příspěvky si můžete přečíst v rubrice Můj příběh.

Tři grily na dřevěné uhlí značky Kulm, které nám věnoval portál gril.cz, čekají na ty, kdo správně odpoví na otázku v sekci produktových soutěží. Zkuste štěstí, třeba právě vaše správná odpověď bude vylosována. A protože nám řada čtenářů psala, abychom soutěž o grily ještě prodloužili, protože byli na dovolených, vylosujeme tři soutěžící příští neděli 28.7. V tento termín vylosujeme i soutěžící o Hemor-Rite, unikátní přípravek na léčnu hemoroidů pomocí chladové terapie. Více si o tomto způsobu léčby můžete přečíst zde. A již od zítřka budete moci soutěžit také o šikovný ruční vysavač značky ETA.

Reality show v magazínu i60

Nejste spokojeni se svou váhou? Míváte kvůli nadváze zdravotní problémy? Zkoušeli jste už někdy hubnout, ale nepodařilo se vám shodit potřebná kila? Sledujte reality show magazínu i60, kdy za pomoci odborníků ze Světa zdraví hubne naše čtenářka Helena Červenková. Její první příběhy si můžete přečíst zde.

Je krásné letní počasí, mnozí z vás jsou jistě na chalupách, u rybníka nebo u moře. Až se zase vrátíte k počítači, čtěte magazín i60, čeká na vás spousta zábavy, ale i zajímavých článků. 

Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.