Rocková hvězda Tina Turner se vdala

Rocková hvězda Tina Turner se vdala

17. 7. 2013

Americká rocková zpěvačka Tina Turner se o víkendu ve Švýcarsku vdala za svého dlouholetého přítele. Třiasedmdesátiletá zpěvačka a sedmapadesátiletý Erwin Bach, který působí v nahrávacím průmyslu, se vzali při diskrétním obřadu na břehu Curyšského jezera v Kusnachtu v severním Švýcarsku.

Podle informací agentury AFP a švýcarského tisku pár sňatek oslaví ještě v neděli během buddhistické ceremonie na svém panství v Kusnachtu pořádané pro 120 hostů. Účastnit se mají slavná jména hudebního světa, jako je David Bowie, Eros Ramazzoti či Sade, a také například televizní moderátorka Oprah Winfreyová. Všichni hosté prý byli požádáni, aby přišli v bílém, napsal švýcarský týdeník Schweiz am Sonntag.

Samotná novomanželka, která letos vyměnila americký pas za švýcarský, bude mít na sobě šaty od italského návrháře Giorgia Armaniho, dodal list, který nezveřejnil zdroj svých informací. Turnerová s Bachem už prý rozeslali dopisy sousedům, v nichž se předem omlouvají za případný hluk.

Tina Turnerová se narodila jako Anna Mae Bullocková v Tennessee, po předcích je z jedné čtvrtiny Indiánka z kmene Čerokézů. Za sebou má pět desetiletí dlouhou hudební kariéru s takovými hity, jako Simply the Best či We Don't Need Another Hero. Do Švýcarska se s Bachem přestěhovala v roce 1995. Z očí veřejnosti se stáhla po svém posledním turné v letech 2008/2009.

hudba hudební legendy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.