Jelení hora. Vítězný snímek 
fotosoutěže magazínu i60

Jelení hora. Vítězný snímek
fotosoutěže magazínu i60

5. 7. 2013

Nádherná místa, která určitě stojí za to vidět. Působivé snímky, z nichž doslova číší atmosféra zachycené krajiny či města. Krásná. Taková byla červnová fotosoutěž magazínu i60 na téma "Moje oblíbené místo, které doporučuji". Věříme, že máte stejný názor jako my, že se mnozí z Vás soutěžními fotografiemi nechají inspirovat a na doporučená místa opravdu vyrazí. A právě to bylo i cílem naší soutěže.

Z vašich snímků je patrné, že rádi cestujete a že rádi a hlavně dobře fotíte. Opravdu skvělé fotografie zachycující hory či kopečky v Čechách, na Moravě i na Slovensku, úžasné pohledy na vodní hladinu rybníků i moří, krásně vyfocené hrady a zámky, uličky i nejrůznější zákoutí měst.

Vybírali jsme vítězné snímky hodně dlouho a pečlivě. Přeli jsme se v redakci o to, která fotka má jakou kvalitu a čí popisek je nejvýstižnější, nejpůsobivější, nejlákavější. Rádi bychom odměnili alespoň dvacítku nejkrásnějších fotografií, ale nejde to. Vybrali jsme nakonec šest snímků, pro které nejčastěji hlasovali členové naší redakce.

Jistě někoho zklameme, určitě jste měli i Vy své favority, pro které jste klikali na hlasovací palec. Ale jak bylo psáno v podmínkách soutěže, počet kliknutí nebyl rozhodující.

Které fotografie zvítězily?

Jako vítěze soutěže určila redakce fotografii paní Jitky Peterkové, její oblíbené Krkonoše. Nádherná kompozice snímku a k ní přesný popisek, jak se na ono hezké místo dostat. Tento kout Krkonoš minimálně narušený civilizací nás velmi oslovil. Paní Peterková za tento snímek získává od společnosti Mountfield hlavní cenu - plynový gril Texas.

Pěkný snímek a poutavý popisek Amsterdamu ocenila naše redakce druhým místem a velkokapacitním flashdiskem. Díky paní Soni Pražákové víme, že se dá Holanďanům po setmění nahlížet do nezakrytých oken...

Pozvání do pohádky, tedy k Panské skále u Kamenického Šenova, ocenila naše redakce třetím místem. Její autorce Janě Eisnerové posíláme exkluzivní kuchařku šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka.

Mezi dalšími oceněnými jsou dva muži a opět jedna žena. Tou je Zdenka Žichovská, která do soutěže poslala tři snímky z Jeseníků. My jsme vybrali fotografii z podzimu,kdy se do krajiny nádherně opřelo podzimní slunce. Za úchvatný pohled na skály Vysokých Tater z Chaty pod Rysmi získává od nás cenu také Ivan Novák a druhým oceněným mužem je pak Jaroslav Chudáček za krásně barevný snímek Japonské zahrady v Haagu. Tito soutěřící obdrží od redakce knižní ceny.

Vítězům gratulujeme a hlavně děkujeme všem soutěžícím za krásné fotografie a pozvánky na jejich oblíbená místa. Fotosoutěž skončila. Ale fotit můžete určitě i nadále. Už od 1. září vyhlásíme další fotosoutěž, jejíž téma Vám prozradíme v průběhu srpna.

Soutěže pokračují

Soutěže v magazíni i60 rozhodně nekončí. Naopak. V průběhu příštích dvou měsíců se můžete zapojit do literární soutěže na téma "Moje prázdniny", v níž je hlavní cenou digitální fotoaparát. Ještě o pár dní, do neděle 7.7., jsme prodloužili vyhodnocení produktové soutěže o Biocin - přípravek pro zdravý růst pokojových rostlin a o Lactovit - nový speciální sprchový gel pro dehydrovanou kůži.

Další produktové soutěže začnou hned v pondělí, soutěžit budete moci mimo jiné o tři nerezové grily na dřevěné uhlí značky Kulm. A samozřejmě každý den na Vás čeká oblíbený vědomostní kvíz.

Tahle země není jenom pro mladý!

fotografování soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.